2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم محیط هم سالان واسه بچه ها و رشدشون خیلی مهمه. 

دلم نمیخواد بچه هام رو ازین فرصت محروم کنم. 

جهشی هم نه موافق نیستم. مگر خودشون بخوان. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

معذرت میخوام اما مگه تو این مملکت برامون ر.ی.د.ن ک جهشی بخونیم 

تهش یه رشته و دانشگاه عالی میریم ک بازم کار نیست

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
میدونم  اخه فقط دوم پنجم هشتم یازدهم میشه

نه عزیزم توی دوره ی ابتدایی

یکی از کلاس دوم به چهارم میشه که یعنی سوم رو جهش خونده که من اینجوری بودم

یکی از سوم به پنجم که یعنی چهارم رو جهشی خونده

دبیرستان رو اطلاعی ندارم

جهشی خوندن خیلی به نظرم اهمیت نداره 

چه عجله ایه؟ 

ولی با اموزش توی خونه موافقم جوری که میگم خوش به حال اونایی که دغدغه مندن و الان دارن از فرصت برای آموزش به بچه شون به شیوه خودشون تلاش میکنن

سیستم آموزشی مون اکثرا جز اینکه نفرت برای بچه به وجود بیاره یا از یه طرف دیگه آسون گیری بیش از حد داشته باشه چیزی نداره مدارس خاص و ناب هم واقعا کمن

ولی اینکه واقعا توانایی آموزش به بچه رو توی خونه داشته باشی هم مطرحه بحث حوصله و وقت گذاشتن و علاقه یک طرف بحث توانایی هم یک طرف

این کار نیاز به سرچ و بررسی بیشتر داره من توی موقعیت قرار بگیرم حتما در موردش مطالعه میکنم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خب ادم درسی رو که قراره تو ۱۲ سال بخونه اگه بتونه تو ۱۰ سال بخونه بهتر نیست؟ حداقل تو اون دوسالی که ...

شما برای بچتون میخواید جهشی بخونه؟

من هم توی فکرشم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم. سرچ کردم میگن اول تست هوش و اگه اکی بود مدرسه معرفی میکنه منطقه و بعد ازمون را شهریور میگیرن.

تست هوش را کجا باید برم بگیرم نمیدونم. شما میدونید؟ منطقه غرب تهرانم.