2777
2789
عنوان

طرح فرزندان غدیر

13655 بازدید | 107 پست

برنامه سمت خدا وای باورم نمیشه اسمم در اومده صبح بهم زنگ زدن خدایا شکرت 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
چی هست حالا؟؟ 

وام قرض الحسنه میدن به زوج های نابارور

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جوابمو بده لطفااااا😭😢

نه دیگه نمیشه محرم بود ثبت نامش از بین چهل و پنج هزار نفر پنج هزار تا اسم برگزیدن که بهشون وام بدن 

سلام عزیزم اسم منم در اومد و عکس مدارک و شناسنامم فرستادم و امروز زنگ زدن که گفتن طی ۲ماه دیگه بهتون وام میدیم..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
وام قرض الحسنه میدن به زوج های نابارور

عزیزم چیشد بهتون وام دادن

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
سلام عزیزم اسم منم در اومد و عکس مدارک و شناسنامم فرستادم و امروز زنگ زدن که گفتن طی ۲ماه دیگه بهتون ...

عزیزم مبلغ وام رو نگفتن چقدره؟ چرا ب من زنگ نزدن

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
عزیزم مبلغ وام رو نگفتن چقدره؟ چرا ب من زنگ نزدن

نه فعلا شماره ملی رو بزن سایت اگه اسمت در اومده باشه بهت زنگ میزنن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه فعلا شماره ملی رو بزن سایت اگه اسمت در اومده باشه بهت زنگ میزنن

ب من زنگ زدن ولی برای پول بهم زنگ نزدن کی میدن

ب من زنگ زدن ولی برای پول بهم زنگ نزدن کی میدن

والله به مازنگ زدن امروز رفتیم برا وام ۱۰ ملیون تومن که گفتن بهتون بدیم ۱ضامن و یه چک ۱۰ میلیونی الان فردا قراره باز بریم موسسه برا دادن چک و مدارک