2777
2789
عنوان

کدوم مرد بهتره؟

99 بازدید | 9 پست

کسی که پولداره  های کلاسه ادکلن گرون میزنه فکرش وسیعه چشماش پاکه ولی بیسکوییتم تو قرار برات نمیخره هردفه هم بهت کادو بد میده اعصابت خورد میشه ...

کسی پولدار نی ولی دستش به دهنش میرسه  که سلیقش پایینه حرف زدن بلد نیست رفتاراش بی کلاسه ازکاراش اعصابت خورد میشه نسبتا شخصیتش سالمه گشاده دست تراز بالاییه  خاستگارن اینا ارواح عمشون 

هيچ كدوم مجبور كه نيستم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مورد اولی هستم ولی جیز بد نمیخره جیزی ک خودش دوست داره میخره مثلا به سلیقه ی من  اهمیتی نمیده نثلا از ی مانتو خوشت بیاو نمیخره اونی ک خودش دوس داره رو میخره

حجاب چهره جان می شود غبار تنم                              خوشا دمی که از این چهره پرده بر فکنم

عزیزم ملاک هایی ک گفتی کامل نیست ک بهش نظر داد

ولی خساست خیلی بده . 

اینم بگم یسری از خصوصیات رو خودت میتونی اصلاح کنی   تیپ و حرف زدن و .... بعد از اینکه با تو مانوس شد تا حدود زیادی تغییر میکنه ولی باید صبور باشی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد