2777
2789
عنوان

تو اینجا مادر شوهر داریم؟😲😲😲

4560 بازدید | 43 پست

سلام به مادرشوهر های گرامی من این تاپیک رو زدم که بدونم مشکلشون با عروسشون چیه؟ چرا خوشحالی پسرای خودتون مهم نیس واستون؟چرا گاهی اوقات متاک میندازید؟شما که انقد پسرتون مهمه چرا خوشحالیشونو نمیتونید ببزنید؟

بعضیا خودشون خوبن طرف هم خوبه بستگی به آدم داره 

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودن

بیشعورن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

تو اینجا اخه😶😶😶 

خب الان بیان بزن بکشنت خونت پای خودته

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بعضیاشون شدید حسودن مثل مادرشوهر من.جوونی سختی داشته کتک خورده خیلی کار کرده اذیت شده دوس نداره من تو آرامش و رفاه باشم

ولی گور باباش😊😏انقد بگه بترکه به تخمدان چپم نیس

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

الان همه یا عروسن یا مادرزن 

اگ اگ اگ 0/5 درصدم مادرشوهر باشه از لین مادرشوهرایی ک حتی غذا هم میبرن میدن ب عروس هس

ادم# بد وجود نداره 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

من مادرشوهر نيستم يعني اصلا بچه هم ندارم اما بيشتر طرفدار مادرشوهرها هستم حتي تو همين سايت هم كه ميان از مادرشوهر بد ميگن و يه عده تا ميتونند به مادرشوهرها فحش ميدن باز به نظرم مقصر عروسه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من چون خودم مادرم فکر میکنم هیچ مادری نمیتونه بد بچشو بخواد هرمادری از خداشه پسرش خوشبخت و شاد باشه.گاهی وقتا خودمونیم که با رفتارمون کاری میکنیم مادرشوهر بدجنس بازی دربیاره

تو اینجا اخه😶😶😶  خب الان بیان بزن بکشنت خونت پای خودته

نه بابا اگر هم باشن یه جوری مظلوم نمایی میکنن بیا و ببین😏البته قبول دارم که مادرشوهر خوب هم زیاد داریم

🖤

من مادرشوهر نيستم يعني اصلا بچه هم ندارم اما بيشتر طرفدار مادرشوهرها هستم حتي تو همين سايت هم كه ميا ...

نه به خدا من خودم به شخصه اولش مثل مادرم باهاش برخورد میکردم اما انقدر بهم بدی میکنه که حد نداره 

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید