2777
2789
عنوان

تو اینجا مادر شوهر داریم؟😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 4561 بازدید | 43 پست
نه بابا اگر هم باشن یه جوری مظلوم نمایی میکنن بیا و ببین😏البته قبول دارم که مادرشوهر خوب هم زیاد دا ...

اخه عنوان را بخون تو اینجا فحشه😂😂🙊🙊

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااایییی تازه متوجه منظورت شدم😂😂😂

🤣🤣🤣😂😂😂

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

بنظرم بعضی عروسها هم خیلی دیگ پررو شلیته و داغونن فقط انتظار از بقیه دارن فلانی چرا اله بله خودشون افتضاح رفتاراشون مثلا طرف دست ب سیاا و سفید نمیزنه میره خونه مادرشوهرش مادر شوهر ردبخت باید بپزه بشوره بندازه جمع کنه خانوم لنگاشو بندازه تو هوا سرش تو گوشی اینجور ب ادم بر میخوره مگ طرف نوکرشه تازه کوچیکی گفتن بزرگی گفتن 

نخوریدم لطفا مجردم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

ما هیچکاری واسمون نکردن 

حامله بودم انگار نه انگار فقط بچم پسر بود میگفتن دختره زایمانم کردم گفتن پوشک باز کن

شوهرم خونه خرید انگار نه انگار هیچ کمکی

فقط داشتن میترکیدن که ما خوشبخیم 

اوایل ازدواج همش دعوا چرا میرید بیرون مگه خونه ندارید چرا چیزی میخورید چرا اینجور چرا اونجور یه سال خونش نشستیم دیگه کم آوردم رفتیم اجاره مادرش گفت یه مزائیکای خونمم زیادیته 

الان جراعت دارن منو بکشن

چرااونوقت؟ 

خودم عروسم تو خانواده امون هم عروس داريم براي اينكه چه توخانواده و فاميل شوهر چه تو فاميل خودم چه تو دوستام وقتي بيطرف نگاه ميكنم ميبينم تو اختلافات عروس و مادرشوهر نود درصد مقصر عروسه اينجا هم همه يكطرفه به قاضي ميرن مثلا عروس مياد تاپيك ميزنه كه مادرشوهرم فلان حرف و فلان كار رو كرده همه هم ميريزن سرش فحش رو ميكشن به مادرشوهره اما نميدونندعروسه چيكاركرده قبلش شايد سالهاست اون عروس داره اذيت ميكنه فقط همينيكه عروس ميگه رو ميشنوند اينجا همه از مادرشوهر مينالن خوب اين مادرشوهرها كي اند؟مادرهاي خودمون اند مطمين باشين اين عروسها كه اينجا دارن بد ميگن يه عده اشون عروس خودمونند 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نه به خدا من خودم به شخصه اولش مثل مادرم باهاش برخورد میکردم اما انقدر بهم بدی میکنه که حد نداره&nbs ...

اينو در نظر بگيريم كه مادر خودمون هم مادرشوهره

من مادرشوهر نيستم يعني اصلا بچه هم ندارم اما بيشتر طرفدار مادرشوهرها هستم حتي تو همين سايت هم كه ميا ...

😲 مادر همسر من سر سفره عقد میگفت : پسر من یه هفته پیش حموم بود پاش تمیزه، بعد رو کرد به همسرم و گفت نیمااا با انگشت شست پات بهش عسل بده...من مقصرم آیا؟ سر سفره عقد؟

دو هفته بعداز عقد بهم گفت اگه با پسر من رابطه داشته باشی آبروتو میبرم، من مقصرم؟ بهم میگفت من مادرشوهرم و تو عروس، من باید سرت سیاست داشته باشم، من مقصرم؟ میگفت اگه تو خونه من کار نکنی گیستو میکشم دور اتاق دورت میدم، اگه با پسرم شوخی کنی پرتت میکنم خونه پدرت طلاقت میدم، منم فقط نگاش میکردم و در برابر رفتار و حرفای گستاخانه‌ش زبونم بند میومد، من مقصرم؟ همین الآنم که اینارو مینویسم، با یادآوری حرفاش تپش قلب میگیرم و بدنم میلرزه، تازه این حرفای خوبش بود... بدتراشو نمیتونم بنویسم، حالم بد میشه

🖤

سوال منم هست!!

اما من يكم فهميدم ببين هر فردي تو وجودش حسادت داره كه اونو ميتونه تقويت كنه ضعيف كنه 

مادرشوهرا ي حسود (البته مادرشوهر خوبم هستا اما انگشت شمار)وقتي عروس ميگيرن حسادتت هاشون ميزنه بيرون

عقده هاي چندين ساله فوران ميكنه

حالا اگه اين مادرشوهر كودكي بدي داشته باشه خانواده شوهرش باهاش بد كرده باشن اگه خودشم آدم بدذاتي باشه

ديگه تمام اينا روهم جمع ميشه و پدر عروس و درمياره

حالا اگه پسرش خودش دخترررو انتخاب كرده باشه و عروس و به شدت دوست داشته باشه و عروساز هر لحاظم از خواهر شوهر سر تر باشه مادر شوهر ديگه سر از پا نميشناسه

تمام عقدهاشو خالي ميكنه

ديگه پسر نميشناسه

فقط ميخواد حال عروس و بگيره

مادرشوهرمن از اين مدل خانوم هاست

هميشه منو اذيت ميكرد تهديد ميكرد

چون من خيلي باهاشون فرق داشتم خيلي

بعد چون خواهر شوهرم ١٣سالم ازم بزرگتريند و ازدواج نكرده بود و چون مادرشوهرم ميديد كه چرا پسراي من براي دختراي مردم خودشونو ميكشنن ولي كسي نيست كه دختر منو بخواد

و چون هيچ كس مادرشوهرم و دوست نداره حتي پدرشوهرم به زور باهاش محلش نميده اينا عقده ميشه براي يك آدم مريض كه چرا دختر مردم شاد باشه بعد..تا زهر آخرو نميريخت آروم نميگيگرفت🤩😂

كه شب عروسي منوو به خاطر حسادتت كه تعريف از خود نباشه خيلي خوشگل شده بودم و همسرم خيليي هوامو داشت يك دعواي جانانه راه انداخت كه من تا عمر دارم فراموش نميكنم

اونوقت اين آدم پسرشو دوست داشت؟؟؟باعث شد زحمتاي پسرش كم بشه و اون اگه پسرشو دوست داشت بايد آروم ميگرفت پس همه اينا از حسادتت و عقدس و احساس ضعف كردن نسبت ب عروس

عاشقتم ونوس  روان شناسانه جواب دادین ازت ممنونم

لطف دارين عزيزم  

اينجا ديگع واقعا نظرات رو در مورد مادرشوهر ميخونم نااميد ميشم واقعا بارها ميگم وقتي به يه عروس دارين راه دشمني به مادرشوهر رو يادميدين يك درصد تصور كنين اين خانوم عروس خودتونه كه دارين يادش ميدين با مادرشوهرش بدي كنه اصلا مطمينين استارتر عروستون نيست يه احتمال بدين كه عروستون تو سرچ شانسي اين صفحه رو بخونه و روش تاثير بزاره

من وقتی دیپلم گرفتم چند ماه بعدش اومدن خاستگاری دخترشونو تو سرم میکوبیدن اینو بلده اونو بلده اصلا واسم مهم نبود چون من هیچ علاقه ای نداشتم فقط واسه اینکه دهنشوتو ببندم چندماه رفتم سر کار مولشو دادم پسرشون ساکت شدن به خودشونم گفتم چند ماه رفتم سرکار پولش تو جیب پسرتون بود ساکت بودید