2777
2789
عنوان

جای من بودید

260 بازدید | 31 پست

بچه ها اگر خانوم همکار شوهرتون بهتون میگفت میدونی فلان روز که شوهرت دیر اومده خونه با شوهرم و چند تا از همکاراش رفته بودن خارج از شهر تفریح؟ 

بچه ها یه روز شوهرم یک ساعت و نیم دیرتر اومد و گفت باطری ماشینش خراب بوده 

نگو رفته بوده با دوستاش

واکنشتون به شوهرتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی قیامت به پا میکنم البته 99 درصد آقایون معمولا دروغهای ریز زیاد میگن😉😉😉

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

اونقدر سخت گرفتید که نمیاد بهتون بگه 

حتما باید از دیگران بشنوید

مادرم دوستت دارم ....وقتی کوتاه میام ، فکرمیکنی که راهی ندارم؟ ......... نه من فقط آستانه صبرم رو بردم بالا و سکوت میکنم تا شاید به خودت بیای....یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه ....! _دخترم تنها دلیل نفس کشیدنم ،دخترم پاره تنم _دردام زیادن به هرکه گفتم ........       مواظب باشید از کسی دلزده نشین ،دلزدگی عذاب آور ...دیگه سعی میکنم اعتماد نکنم!    یه نصیحت به مردت شک نکن اگرشک داری بروز نده شکتو ...چون 2 حالت داره یا شکت به یقین تبدیل میشه و زندگیت ...یا اینکه میفهمه در صورت نبودن چیزی بهش شک کردی و اون ازت دلسرد میشه ...گزینه دوم از همش بدتره .......! همه چی من رو اصول فکر نکنید با یه آدم بیکار علاف طرف هستید با برنامه ریزی میشه همه کاری کرد، شبانه روزت به 4 قسمت تقسیم کن ...کار،استراحت و عبادت، تفریح ومعاشرت با دیگران ...نوکر شیعیان و محبان اهلبیت ام              دیگه من اون آدم سابق نمیشم بخدا قسم شکستم .....

ولش نکن    تامیتونی  ازش  بپرس     نمیخام  نگرانت  کنم   شوهرمم  دیر میومد گوشیشم  خاموش بود میگفتم چرا دیر اومدی   دست پیش میگرف  پس  نیفته     دادو بیداد میکرد ک ماشبن  لعنتی خراب شد تعمیرگاه بودم  و......الان  دستش رو شد اقا  میرفته  هرزکی و خیانتش  رو شد 

میره تفریح واکنش نشون میدی ؟من هر وقت بخواد بره خودم تشویقش میکنم برا روحیه اش خوبه به خاطر همین بخواد بره تا سر کوچه ام میگه البته در کل رفیق باز نیست .حساسیت نشون بدی ازت قایم میکنه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه