2777
2789
عنوان

جای من بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخالفت که نه ولی خوشحال نمیشدم

پس با آرامش بهش بگو همینو، بگو اگر بهم میگفتی که میخواین برید خوشحال نمیشدم ولی مخالفت هم نمیکردم، بگو حق من نیست که بهم دروغ بگی و من واقعیت رو از دیگران بشنوم، ولی با آرامش بگو عزیزم

مخالفت که نه ولی خوشحال نمیشدم

خوب چه اشکال داره گاهی اوقات بره با دوستاش ؟هر وقت شوهرم میره به وضوح  میبینم روحیه  اش تغییر کرده من خودم براش وسایل تفریحو چایی و ...آماده میکنم البته میگم زیاد نمیره اگرم بره بعدش حتما باید مارم ببره جایی میگه من رفتم تفریح شمام باید برین .نباید حساسیت نشون بدی

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
پس با آرامش بهش بگو همینو، بگو اگر بهم میگفتی که میخواین برید خوشحال نمیشدم ولی مخالفت هم نمیکردم، ب ...

به نظرت اگر بگم قبح قضیه براش نمیریزه؟ 

به خودش بگه فهمید بهش نگفتم چیشد مثلا

بازم پنهان کاری کنه؟ 

الان نکته حاشیه ای که تو ذهن من اومد اینه که اون خانم باید به خودش اجازه بده پشت سر شوهر شما حرف بزنه؟

خودتون ازش سوال کردین یا اینکه یهویی اومده چنین چیزی میگه؟

و چقدر به حرف خانمه اعتماد داری؟

الان نکته حاشیه ای که تو ذهن من اومد اینه که اون خانم باید به خودش اجازه بده پشت سر شوهر شما حرف بزن ...

من تمام تلاشمو میکنم تو کار شوهرم تجسس نکنم چون میدونم اگر چیزی بفهمم میریزم به هم

ولی هرچی من بیشتر میخوام از این چیزا وری کنم بیشتر سمتم میاد

اره واقعا کاش بهم نمی‌گفت از دیروز ریختم بهم

غلط میکنه فضولی میکنه میدونی اینجور آدما میخان رابطه زن و شوهری رو خراب کنن چی شده مگه رفته که رفته مگه زنه دوم گرفته ولش کن بابا تو این قرنطینه دلش گرفته دیگه مرد بودن دیگه نتونسته پیشه دوستاش کم بیاره شایدم اون مرده خودش به زنه گفته دعواشنو بنداز 😈😈