2821
2789
عنوان

وسواس فکری

1135 بازدید | 41 پست

عزیزای دلم 

می دونم خیلی بیماریه بدیه ولی یه خبر خوب براتون دارم 

این بیماری هر چقدر هم که قرص بخورید فقط تلقین کردید و بعدش همون آشو همون کاسس 

من خیلی سختی کشیدم ولی یه روز عزممو جزم کردم به خودم گفتم تو می تونی 

با همه ترسام روبرو شدم توکل کردم به خدا گفتم خدایا خودت می دونی کمکم کن 

نمازمو شروع کردم خوندم ذکر گفتم هر چی اومد توو ذهنم محل ندادم سعی کردم ازشون نترسم کم کم کمرنگ شدن 

فقط باید به افکار منفیتون محل ندید بزارید بیان اصلا جلوشونو نگیرید بی تفاوت بگذرید خودشون می رن اولش سخته ولی شدنیه

خدا خیلی مهربونه با تکیه به خودش خدارو شکر عالیم 

خواستم به شما دوستای گلم بگم شما هم امتحان کنید باور کنید خوب می شید هر چیزی توو این دنیا یه راهی داره اونم فقط خداست سوالی بود در خدمتم

مثال بزن... چطوری بودی عزیزم؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو وضو و نماز وسواس فکری دارم😢😭

منم قبلا روو این موضوع هم داشتم که باعث می شد نمازمو ترک کنم ولی یه بار واسه همیشه گفتم ولش کن خدا سخت نمی گیره به بندش هر چی شد شد 

خدا باید قبول کنه که می کنه بعد آروم آروم محو شد امتحان کن قول می دم حل می شه

یه چیز وحشتناک  موضوعشو نمی تونم بگم ولی کلا نابود بودم ولی خداروشکر خوبم عزیزم الان

خب بگو عزیزم مردم از کنجکاوی...خصوصی بگو حداقل

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
منم قبلا روو این موضوع هم داشتم که باعث می شد نمازمو ترک کنم ولی یه بار واسه همیشه گفتم ولش کن خدا س ...

زیاد نیست وسواس فکریم ولی خیلی حالم بد میشه با این کارم😞قبلا هم کلا در همه لحاظ وسواس فکری گرفتم ولی خدا رو شکر کم کم از بین رفت 

خدا کنه خوب شم😢

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
خب بگو عزیزم مردم از کنجکاوی...خصوصی بگو حداقل

عزیزم من کلی تلاش کردم الان بگم که نمی شه😂😂😂 زحماتمو نابود نکن😂 دور از جونت گلم 

وسواس راجب همه چی چه عملی چه فکری از نوع بدش

عزیزم من کلی تلاش کردم الان بگم که نمی شه😂😂😂 زحماتمو نابود نکن😂 دور از جونت گلم  وسواس راج ...

باشه عزیزم

خدا رو شکر که خوب شدی 🥰🥰🥰

با کدوم کارت گلم؟ وضو؟ 

زیاد به گناه فکر میکنم😞

وقتی میخوام برم وضو بگیرم حس میکنم گناه کردم و نمازم قبول نیست یا دعام مستجاب نمیشه چون گناه کردم😢

ولی هر چقدر منطقی با خودم فکر میکنم مرتکب هیچ گناهی نیستم😔

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
فدات عزیز دلم الهی که حال دل همه خوب باشه💖💖💖

الهی آمین گلم😍

زیاد به گناه فکر میکنم😞 وقتی میخوام برم وضو بگیرم حس میکنم گناه کردم و نمازم قبول نیست یا دعام مست ...

عشقم اونی که باید بگه ما گناه کاریم یا نه خداست ما آدما هیچ قدرتی نداریم همه چیز دست خداست 

کی گفته آدم گناه کار پیش خدا جایی نداره ماها هممون گناه کاریم همین که به درگاهش اعتراف می کنیم خدا خوشحال می شه توبمونو قبول می کنه ماها وظیفمون قضاوت نیست ما انجام وظیفه می کنیم قبول کردن نکردنش دست خداست 

خدارو دست کم نگیر خیلی مهربونه 

به نظر من از همین فردا بسم الله بگو شروع کن بگو خدایا سپردم به خودت هر چی اومد توو ذهنت محل نده نزار افکارت باعث شن از خدا دور بشی 

امتحان کن به خدا خوب می شی فقط باید خودت بخوای 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز