2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 41 پست
عشقم اونی که باید بگه ما گناه کاریم یا نه خداست ما آدما هیچ قدرتی نداریم همه چیز دست خداست  کی ...

عزیزم دعام کن انشاالله خوب شم😢

زیاد نیست وسواسیم خیلی وقتا اهمیت نمیدم

مرسی بابت راهنماییت گلم😘🌹

معلم آینده😍👩🏻‍🏫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من کلی تلاش کردم الان بگم که نمی شه😂😂😂 زحماتمو نابود نکن😂 دور از جونت گلم  وسواس راج ...

عزیزم دقیقا منم داشتم افسرده میشدم خیلی خیلی وسواس فکری داشتم منم دقیقا مثل تو خودم تصمیم گرفتم خوب شم که خداروشکر خیلی خیلی بهتر شدم الان صد درصد نه ولی 80درصد خوب شدم و اینکه بگم حتی روانشناس هم رفتم ولی فقط خودم تونستم به خودم کمک کنم.

عزیزم دقیقا منم داشتم افسرده میشدم خیلی خیلی وسواس فکری داشتم منم دقیقا مثل تو خودم تصمیم گرفتم خوب ...

دقیقا همینطوره منم روانپزشک روانشناس مشاوره همه اینارو رفتم ولی در آخر گفتم فقط خودم باید بخوام 

خدارو شکر می کنم ایشالله همیشه حال دلت خوب باشه عشقم

خوب همه این گونه نمی باشند،برای شمااحتمالامزمن نبوده،اماخیلی هانمازخوان وباایمان هستند،وسواس فکری شان فراترازحدتصوربنده وشماست ومزمن است،وحتی قاطی شده بابیماری های دیگر،حتمابایدداروهایروان پزشکی به همراه روان درمانی وروان کاوی راباهم برای سلامتی دربرنامه داشته باشند.

اماحتماروان پزشک دلسوزومتعهدوخداشناس وروان درمانگروروان کاو متخصص وباایمان بایدباشندتادلسوزبیمارباشندنه به فکرپرکردن جیب شان.

خوب همه این گونه نمی باشند،برای شمااحتمالامزمن نبوده،اماخیلی هانمازخوان وباایمان هستند،وسواس فکری شا ...

بله حق با شماست ولی شما در جریان وسواس بنده نبودید من حتی نماز هم نمی تونستم بخونم 

بله حق با شماست ولی شما در جریان وسواس بنده نبودید من حتی نماز هم نمی تونستم بخونم 

بله دیدم مواردمشابه شماراتابه حال.کلاوسواس بیماری شیطانی است وبه قصددورکردن انسان ازحق تعالی آمده.

بله دیدم مواردمشابه شماراتابه حال.کلاوسواس بیماری شیطانی است وبه قصددورکردن انسان ازحق تعالی آمده.

نه اینو قبول ندارم بیماریو با شیطان یکی نمی کنم 

خوب همه این گونه نمی باشند،برای شمااحتمالامزمن نبوده،اماخیلی هانمازخوان وباایمان هستند،وسواس فکری شا ...

من حتی ظرفام میموند خونمویک هفته ای یا بیشتر جارو نمیکردم لباسام با اینکه لباس شویی بود تا آخرین لباسم کثیف نمیشد نمینداختم ماشین بازم بگم .. فک میکرپم مثلا اگه امروز جارو بکشم فلان اتفاق میوفته یا هزار فکر مزخرف دیگه من وسواسم رو اتفاقات بود نه رو شستوشو

نه اینو قبول ندارم بیماریو با شیطان یکی نمی کنم 

بنده نگفتم یکی کنید،می گویم راه نفوذشیطان است.آیه قرآن است،من شرالوسواس الخناس است.

بنده قصدتوهین وندارم خدای ناکرده.

کلانقطه ضعف مانقطه قوت شیطان است.

حالابیماری می تواندنقطه ضعف شود.بنده خودم وسواس دارم.پس بدانیداصلاقصدتوهین ندارم.شایدهم منظورم رادرست نمی توانم برسانم.

زیاد به گناه فکر میکنم😞 وقتی میخوام برم وضو بگیرم حس میکنم گناه کردم و نمازم قبول نیست یا دعام مست ...

عزیزم من درکت میکنم به فکرایی که به ذهنت میان توجهی نکن اصلا این فکرا برای تو  گناه نیستن و چون از روی وسواس به ذهنت متواتر میشن فقط و فقط باید بهشون بی تفاوتی نشون بدی

اصلا این فکر که میخوام وضو بگیرم و گناه کار فرض کردن خودت به هر دلیلی تو اون لحظه ، منطقی درش نیست پس تنها پاسخ بی پاسخ گذاشتن و توجه نکردن به این افکار مزاحمه.. ممکنه همیشه یه جوری به ذهنت بیان و برن گهگداری .. هیچ اشکال نداره ذهن مثل یه پرنده‌ست ممکنه رو هر شاخه ای بشینه ، تو اهمیتی نشون نده 

از همین الان شروع کن بگو من دیگه به افکار غیر منطقی بها نمیدم و به محض شناساییشون فقط سکوت و بی خیالی رو در پیش بگیر بزار بیان و برن کم کم ، کمتر میشن و میرن 

توکلت به خدا 

اینا تله های شیطونه بدجنسه نتونسته تو رو از راه های دیگه به ظلمت بکشونه حالا داره از این حربه استفاده میکنه تا تو از انجام اعمال عبادی دلزده شی و از خدا دور شی و ...

فقط با کمال پررویی به این افکار اهمیت نده اسمشون هست حدیث نفس ممکنه هر انسانی براش پیش بیاد از ذهنش بگذره. 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی