2777
2789
عنوان

همه چیو بهم دروغ گفته بود 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 77 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سرم زدم فردا میام تو واتساپ میحرفیم ایشالا که تا فردا زنده نمی‌مونم

اینکارا چیه دکتر عه ارزش نداره الکی خودتو زجر نده اینو بعدا میفهمی نزار بعدا به اینکارات بخندی قوی باش باشه

ای وای بعضیا واقعا خیلی عوضین، آخییی عزیزم درکت میکنم اینقدر ناراحت نباشو زندگیت رو بکن فراموشش کن

یعنی میتونم فراموشش کنم ؟؟؟؟ وقتی صبح ها چشامو باز میکردم می‌دیدم پیام داده که دلم برات تنگ شده بیدار شو پس اون کوووووو ؟؟؟؟ دیگه دلش برام تنگ نمیشه به همین راحتی رفت؟؟؟؟؟ اسم خودشو هم گذاشته بنده خدا .کدوم خدایی گفته دل دختر مردم رو بشکون ؟؟؟ چرا بهم امید های الکی میداد ؟؟؟ اون از قبل برنامه ریخته بود دو هفته پیش اومده بود پیشم رفتارش عجیب بود انگار آخرین دیدارمون بود هی می‌پرسید اکه بهت بدی کنم منو میبخشی؟؟ یه دقیقه هم  نمیذاشت از وقت اذان بگذره همون لحظه نماز میخوند خداااااااااا این چه بنده هاییه داری تو که اینقد خوبی پس اینا به کی رفتن ؟؟؟؟؟؟

اینکارا چیه دکتر عه ارزش نداره الکی خودتو زجر نده اینو بعدا میفهمی نزار بعدا به اینکارات بخندی قوی ب ...

دیگه نفس کم میارم دیگه دارم میمیرم من امیر سابق رو می‌خوام نه این دروغگو رو .. یعنی این دوستت دارم گفتناش هم دروووغ بوددددد؟؟؟؟

خیلی حسه بدیه درکت میکنم😭😭😭😭 اخه چرا؟! دو سال کم نیس که خودت کات کردی یا اون؟

توأم قربونیه این عشق بودی برا همین تگ کردم که یکی باشه درکم کنه .. بهم دروغ گفته بود حتی اسمشو حتی مذهبشو بهم گفته بود کوردم ولی مذهبی شیعه با پررویی زنگ زد گف من سنی مذهبم تو روستا میمونم دامدارم تو این دو سال همه چیو بهت دروغ گفتم اونقد دوسش داشتم که نمی‌خواستم از دستش بدم ولی اووون گف برو دیگه

شاید اینجوری گفته که تو بری مطمعنی راس میگه؟

آره چون نمیذاشت به شناسنامش دست بزنم چون هروقت از امام علی چیزی میگفتم برعکسشو می‌گفت تو تلفن باهاش حرف میزدم صدای خروس گوسفند اینا میومد یه بارم یه مرد پیش من زنگ زد به گوشیش گف سلام اسماعیل اینم گف من امیرم اشتباه گرفتین