2777
2789
عنوان

معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 71 پست
تو آندوسکوپی بیهوش میکنن؟ من خیلی از آندوسکوپی می ترسم

آره عزیزم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
یه لیوان آب یه قاشق عسل به اضافه یدونه لیمو ترش تازه بچکون توش چندبار در روز نشسته جرعه جرعه بخور خو ...

لیمو ترش اسید معده رو بالا میبره اصلا خوب نیس ولی اب جوشیده ولرم با کمی عسل صبح ناشتا خوبه

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیمو ترش اسید معده رو بالا میبره اصلا خوب نیس ولی اب جوشیده ولرم با کمی عسل صبح ناشتا خوبه

اسید معدم هم خیلی زیاده...هر چی می خورم اسید میزنه بالا..حتی چایی..جتی میوه..انگار یه لیوان اسید تو دهنمه

ممکنه از اعصاب هم باشه؟ ممنونم از راهنمایی هاتون...اون عرق نعنا رو الان امتحان می کنم

اره اصلا به خودت استرس نده مخصوصا وقتی داری غذا میخوری با خیال راحت بشین بخور هر لقمه رو ۲۰بار باید بجوی بعدشم اصلا دراز نکش نباید هر چیزی بخوری یه سرچ کن ببین چیا بخوری چیا نخوری خیلی مهمه من خیلی پرهیز میکنم

اسید معدم هم خیلی زیاده...هر چی می خورم اسید میزنه بالا..حتی چایی..جتی میوه..انگار یه لیوان اسید تو ...

چایی و دوغ و ماست و این چیزا اصلا نخور من جوشانده شیرین بیان میخورم خیلی خوبه وقتی غذا میخوری اصلا آب نخور سالاد و ماست و این چیزا هم اصلا نخور مثلا اگه برنج با مرغ هست فقط همون رو بخور کنارش چیز دیگه نخور اینا رو دکتر بهم گفت

نه اصلا این تفکر عوامه... توی نت سرچ کنید این کار باعث برگشتن پرز های معده میشه من خودم بااینکار خودمو نجات دادم من داغون بودم

یکی تو همین نی نی سایت بهم گفت مامانش ناراحتیه معده داشته یه دونه سیب رو میذاشته با آب بپزه مثل کمپوت میخورده میگفت خیلی خوب شده منم میخوام همینکارو انجام بدم

نه اصلا این تفکر عوامه... توی نت سرچ کنید این کار باعث برگشتن پرز های معده میشه من خودم بااینکار خود ...

واقعا برمیگردونه پرزهای معده رو

الان نبات سوخته درست کن اگر دیابت ندارید انشالله.. خیلی کمک میکنه 

داروهایی گیاهی هم که بچه ها گفتند خیلی خوبه/ اونی که عرق نعناو بارهنگه دکتر خیراندیش میگه هر نوع ناراحتی معده رو خوبی میکنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم