حدودا یک ساله که معده درد دارم دکتر رفتم گفت معده ام ورم زیادی داره...قرص داد خوب شدم ولی الان بد تر شدم..حس می کنم معلم زخم شده چون می زنه به کمرم...علاعمش مثل زخمه...الان به شدت وسط معدم درد می کنه و به شدت تیر می کشه...می ترسم خون ریزی داخلی کرده باشع..چیکار کنم؟؟؟
نه بیمارستان نرو فقط نوبت دکتر بگیر برو من اون دکتر معروفی که میخواسم برم نوبتش مال ۱۲بهمنه ولی از مجبوری دیشب رفتم پیش یه متخصص دیگه امیدوارم داروهاش اثر کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر خیلی اذیتی و درد داری بری بیمارستان خوبه چون میگی ممکنه دیر نوبت بدن فعلا بری بیمارستان بهتره تا ...
من بیمارستان رفتم سریع گفت برو سی تی ریه بده هر مریضی میره فک میکنن کرونا داره دو تا سرم هم وصل کردن اصلا خوب نشدم چندتا آمپول زدن یه ذره هم تاثیر نداشت اگه تو بیمارستان متخصص گوارش باشه خوبه وگرنه اصلا تو این شرایط نره بهتره