2777
2789
عنوان

معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 71 پست
عزیزم این معجون عالیه برای ورم معده و زخم معده ... اول یک لیوان عرق نعناع میریزی قابلمه کوچیک بعد یه ...

عرق نعنا خالی خوردم...اما خوب نشدم...الان اینم امتحان میکنم 

اخه تو بیمارستان فکر نکنم دکتر خوب باشه

نه بیمارستان نرو فقط نوبت دکتر بگیر برو من اون دکتر معروفی که میخواسم برم نوبتش مال ۱۲بهمنه ولی از مجبوری دیشب رفتم پیش یه متخصص دیگه امیدوارم داروهاش اثر کنه

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این قرصی که من گفتمو بخر باورکن جواب میگیری گیاهی هم هست من یه عالمه دارو شیمیایی خوردم هیچک ...

از کجا باید بخرم؟..می ترسم بدون تجویز دکتر بخورم بدتر بشم...

اخه تو بیمارستان فکر نکنم دکتر خوب باشه

اگر خیلی اذیتی و درد داری بری بیمارستان خوبه چون میگی ممکنه دیر نوبت بدن فعلا بری بیمارستان بهتره تا بعدا سر فرصت بری پیش متخصص

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
دکتر داده بود؟؟یا خودتون خریدید؟

رفتم آندو ویه عالمه قرص دکتر داد هیچکدوم اثرنکرد

ولی اینو یکی گفت بهم،رفتم بدون نسخه ازداروخانه خریدم وخیلی خوبه قرصش

الان بعضی روزا فراموش میکنم قبل غذاقرص بخورم ولی بعدش اصلا معده م دردنمیگیره

درحالیکه قبلا باهزارجوردارو به زور دوتالقمه میخوردم

اگر خیلی اذیتی و درد داری بری بیمارستان خوبه چون میگی ممکنه دیر نوبت بدن فعلا بری بیمارستان بهتره تا ...

من بیمارستان رفتم سریع گفت برو سی تی ریه بده هر مریضی میره فک میکنن کرونا داره دو تا سرم هم وصل کردن اصلا خوب نشدم چندتا آمپول زدن یه ذره هم تاثیر نداشت اگه تو بیمارستان متخصص گوارش باشه خوبه وگرنه اصلا تو این شرایط نره بهتره 

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️