2777
2789
عنوان

معده درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 71 پست
بازم یه هفته ای فک کنم طول بکشه تا دکتر نوبت بده..تا اون موقع چی کار کنم..حالم خیلی بده اصلا نمی تون ...

الان برای اینکه سبک بشه یه قاشق چای خوری آویشن و یکم نمک بخور بعد برو هاضوم بخر از عطاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم...پریروز از صبحش دل درد شدید داشتم و وقتی بلند شدم گلاب به روتون بابا می اووردم هیچی نتونستم بخورم تا یک روز بعدش...روز بعد هم خیلی کم تونستم...حتی اولش آب هم نمیدونستم بخورم...حس می کنم معدم نمی تونه حظم کنه

عزیزم ازمن بدترکه نیستی به خاطر ورم معده و درد ۱۰ روز کامل هیچی نخوردم یعنی هیچیااااا حتی آب هرروز ...

منم پری روز مثل شما شدم....آب هم نخوردم تا یک روز...یک روز و دو شب گرسنه و تشنه موندم...هر چی می خوردم گلاب به روتون بالا می اووردم.. 

دو قاشق عسل بخور 

ﻫﻤﻪ بدتر ﺍﺯ بديم!ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻻﻑ محبت ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ و ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﻌﻠﻢ ﺍﺧﻼقيم،عشق ﺭﺍاﺑﺮﺍﯼ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎوﺧﺪﺍ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺒﺎﺩﺍوﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺭﺍﺑﺮﺍﯼ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽﮐﻪ ﮐﺎﺭﺩﺍﺭﯾﻢ ميخواهيم!ماﻗﺎﺗﻼﻥ ﺭﻭﺡ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﯾﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯽ ﺍﻋﺘﻨﺎاﺑﻪ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﻫﻢ ﺩﺭﮔﺬﺭﯾﻢ
اینم بگم...پریروز از صبحش دل درد شدید داشتم و وقتی بلند شدم گلاب به روتون بابا می اووردم هیچی نتونست ...

منم هر چی میخوردم تا روز بعد همینجور سر معدم گیر بود خیلی حال بدی داشتم یه ماهه اینجوری شدم ۱۰بار رفتم مطب و بیمارستان دیروزم رفتم پیش دکتر متخصص گفت مشکلی نداری فعلا دارو داده ببینم خوب میشم یا نه

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

منم پری روز مثل شما شدم....آب هم نخوردم تا یک روز...یک روز و دو شب گرسنه و تشنه موندم...هر چی می خور ...

عزیزم این قرصی که من گفتمو بخر باورکن جواب میگیری

گیاهی هم هست

من یه عالمه دارو شیمیایی خوردم هیچکدوم اثرنکرد 

تنها قرصی که تاثیرداشت این بود

قبل غذا یه کلیدینیوم سی و دوتا د رگلیس میخورم دیگه راحت شدم

عزیزم این معجون عالیه برای ورم معده و زخم معده ... اول یک لیوان عرق نعناع میریزی قابلمه کوچیک بعد یه قاشق مرباخوری بارهنگ میریزی توش بعد میزاری روی اجاق ده دقیقه جوش میزنه بر میداری ولرم شد یه قاشق عسل اضافه میکنی میخوری ...اگه یبوست داشتی میتونی بجای یک لیوان عرق نعناع ،نصف لیوان گلاب و نصف لیوان عرق نعناع قاطی کنی بارهنگ بریزی توش بجوشه