حدودا یک ساله که معده درد دارم دکتر رفتم گفت معده ام ورم زیادی داره...قرص داد خوب شدم ولی الان بد تر شدم..حس می کنم معلم زخم شده چون می زنه به کمرم...علاعمش مثل زخمه...الان به شدت وسط معدم درد می کنه و به شدت تیر می کشه...می ترسم خون ریزی داخلی کرده باشع..چیکار کنم؟؟؟
اینم بگم...پریروز از صبحش دل درد شدید داشتم و وقتی بلند شدم گلاب به روتون بابا می اووردم هیچی نتونستم بخورم تا یک روز بعدش...روز بعد هم خیلی کم تونستم...حتی اولش آب هم نمیدونستم بخورم...حس می کنم معدم نمی تونه حظم کنه
اینم بگم...پریروز از صبحش دل درد شدید داشتم و وقتی بلند شدم گلاب به روتون بابا می اووردم هیچی نتونست ...
منم هر چی میخوردم تا روز بعد همینجور سر معدم گیر بود خیلی حال بدی داشتم یه ماهه اینجوری شدم ۱۰بار رفتم مطب و بیمارستان دیروزم رفتم پیش دکتر متخصص گفت مشکلی نداری فعلا دارو داده ببینم خوب میشم یا نه
عزیزم این معجون عالیه برای ورم معده و زخم معده ... اول یک لیوان عرق نعناع میریزی قابلمه کوچیک بعد یه قاشق مرباخوری بارهنگ میریزی توش بعد میزاری روی اجاق ده دقیقه جوش میزنه بر میداری ولرم شد یه قاشق عسل اضافه میکنی میخوری ...اگه یبوست داشتی میتونی بجای یک لیوان عرق نعناع ،نصف لیوان گلاب و نصف لیوان عرق نعناع قاطی کنی بارهنگ بریزی توش بجوشه