2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی بدون درده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 72 پست
من ۱۱ ماهه اقدامم الان چند ماهه قبل ریود همه علایم بارداری و دارم ولی پریود می شم این ماه لتروزول خ ...

منم ۱۲ هم ماه بعد پریود میشم اما کمر درد پریود دارم فکر کنم بخاطر کلومفین ک میخورمه هم ترشحم زیاد شده هم کمر درد 

عجیبه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
عزیزم این چیه میای تو همه تاپیکا میزنی  این حوری که پرسشنانه پایان نامه پر نمیکنن فقط ماها که ...

عزیزم مجبورم خیلی کم مونده توی هر استان دسترسی هم ندارم اخه. بخدا گیر کردم ببخشید ناراحتتون کردم شرمنده.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لتروزول خوردم 10 روز گرفتگی داشتم سمت چپ شکمم دقیقا یه جا... امروز که موعدمه لک دیدم ذهن و روحم ...

ایشالا که حامله ای

من پایین کنرم گرفتگی داره

ماه پیش یه جوری علایم داشتم که گفتم ۱۰۰ درصد حامله ام پریود که شدم گریم گرفته بود

همین امروز بود 😢

خب پس بزار یکی دو روز بگذره نشدی بی بی چک بزن😍 ان شاالله حامله ای

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
منم ۱۲ هم ماه بعد پریود میشم اما کمر درد پریود دارم فکر کنم بخاطر کلومفین ک میخورمه هم ترشحم زیاد شد ...

عزیزم انشالله زودی باردار شی، واسه من دعا کن من این ماهم با همه ماه ها علائم فرق داشت خیلی امیدوار بودم

عزیزم انشالله زودی باردار شی، واسه من دعا کن من این ماهم با همه ماه ها علائم فرق داشت خیلی امیدوار ب ...

ممنونم

خب امیدوار بمون شاید لک باشه فقط

قربونت برم غصه نخور منم منتظرم خدا بزرگه ؛ امیدوار باش همش بگو این ماه حتما میشه

یعنی با وجود این لک امشب هنوز احتمال داره باردار باشم؟؟ نمیتونم غصه نخورم دلم میخواست الان تنها بودم و گریه میکردم 

یعنی با وجود این لک امشب هنوز احتمال داره باردار باشم؟؟ نمیتونم غصه نخورم دلم میخواست الان تنها بودم ...

اره خب خیلیا لک و خونریزی ام داشتن تو بارداری

تو امیدت ب خدا باشه سعی کن حواستو پرت کنی

دعاااا کن تروخدا اصلا دلم و... درد هم نمیکنه

یا حضرت رقیه خودت کمک کن ش

ن ان شاالله بارداری فقط اگه بودی بهم تو همین تاپیک خبر بده