سلام بچه ها، من حدود 2/5 سال که اقدامم و همه آزمایشی دادم هیچ مشکلی نداریم نه من و نه شوهرم اما باردار نشدم، این ماه 2تا لتروزول و 1 کلومیفن خوردم 12 سیکلم یه فولی 22 داشتم و شبش hcg. زدم. خدا میدونه تو این دوهفته هر علائمی که بگین من داشتم مخصوصا تکرر ادرار شب، یبوست. امروز روز موعد پری بود تا الان حتی لک هم نداشتم الان موقعی که اومدم با دستمال خشک کنم لک دیدم سرمم سنگینه یه کم... دارم پریود میشم نه؟ دلم میخواد بشینم گریه کنم خسته شدم بخدا 😭😭😭😭
من ۱۱ ماهه اقدامم الان چند ماهه قبل ریود همه علایم بارداری و دارم ولی پریود می شم این ماه لتروزول خ ...
منم ۱۲ هم ماه بعد پریود میشم اما کمر درد پریود دارم فکر کنم بخاطر کلومفین ک میخورمه هم ترشحم زیاد شده هم کمر درد
عجیبه
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
خب پس بزار یکی دو روز بگذره نشدی بی بی چک بزن😍 ان شاالله حامله ای
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
عزیزم انشالله زودی باردار شی، واسه من دعا کن من این ماهم با همه ماه ها علائم فرق داشت خیلی امیدوار ب ...
ممنونم
خب امیدوار بمون شاید لک باشه فقط
یعنی با وجود این لک امشب هنوز احتمال داره باردار باشم؟؟ نمیتونم غصه نخورم دلم میخواست الان تنها بودم ...
اره خب خیلیا لک و خونریزی ام داشتن تو بارداری
تو امیدت ب خدا باشه سعی کن حواستو پرت کنی
ن ان شاالله بارداری فقط اگه بودی بهم تو همین تاپیک خبر بده