سلام بچه ها، من حدود 2/5 سال که اقدامم و همه آزمایشی دادم هیچ مشکلی نداریم نه من و نه شوهرم اما باردار نشدم، این ماه 2تا لتروزول و 1 کلومیفن خوردم 12 سیکلم یه فولی 22 داشتم و شبش hcg. زدم. خدا میدونه تو این دوهفته هر علائمی که بگین من داشتم مخصوصا تکرر ادرار شب، یبوست. امروز روز موعد پری بود تا الان حتی لک هم نداشتم الان موقعی که اومدم با دستمال خشک کنم لک دیدم سرمم سنگینه یه کم... دارم پریود میشم نه؟ دلم میخواد بشینم گریه کنم خسته شدم بخدا 😭😭😭😭
چاره ای نداریم سخته اما باید صبر کرد بالاخره ی چیزی میشه
منم این ماه کلومفین میخورم دکتر داده با امپول مدروکسی پروژسترون
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
فقط یه ذره شک دارم که شایدم لک لانه گزینی بوده آخه هیچ دردی هم ندارم فقط حدود 10 روز گرفتگی داشتم سم ...
خیره
چند سالته؟
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
منم ۳۳ سالمه غصه نخور خدا برای ما بنده ها بهترین هارو میخواد حالا ک دارو میخوری انرژی منفی نده ب خ ...
آنقدر این ماه امیدوارم بودم و نذر و نیاز کردم که نگوووو... چند بار خوابای عجیبی دیدم به هر کی گفتم گفت بارداری 😢هیچی مشکلی ندارم عکس رنگی هم گرفتم، ولی نمیشه 😢
آنقدر این ماه امیدوارم بودم و نذر و نیاز کردم که نگوووو... چند بار خوابای عجیبی دیدم به هر کی گفتم گ ...
ماها ک منتظریم ازین خوابا زیاد میبینیم
چون خیلی بش فکر میکنیم
همسرتم مشکلی نداره؟