2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی بدون درده؟؟؟

770 بازدید | 72 پست

سلام بچه ها، من حدود 2/5 سال که اقدامم و همه آزمایشی دادم هیچ مشکلی نداریم نه من و نه شوهرم اما باردار نشدم، این ماه 2تا لتروزول و 1 کلومیفن خوردم 12 سیکلم یه فولی 22 داشتم و شبش hcg. زدم. خدا میدونه تو این دوهفته هر علائمی که بگین من داشتم مخصوصا تکرر ادرار شب، یبوست. امروز روز موعد پری بود تا الان حتی لک هم نداشتم الان موقعی که اومدم با دستمال خشک کنم لک دیدم سرمم سنگینه یه کم... دارم پریود میشم نه؟ دلم میخواد بشینم گریه کنم خسته شدم بخدا 😭😭😭😭

مث منی منتظر

ب خودت انرژی مثبت بده

چاره ای نداریم سخته اما باید صبر کرد بالاخره ی چیزی میشه

منم این ماه کلومفین میخورم دکتر داده با امپول مدروکسی پروژسترون

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث منی منتظر ب خودت انرژی مثبت بده چاره ای نداریم سخته اما باید صبر کرد بالاخره ی چیزی میشه منم ا ...

دیگه ناامید شدم من ظرفیتم خیلی کمه نمیتونم دیگه

بیبی بزن انشاا... که نشون میده من دو روز قبل موئد زدم نشون داد با کمی تاخیر ولی روز موئد فوری نشون داد 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بیبی بزن انشاا... که نشون میده من دو روز قبل موئد زدم نشون داد با کمی تاخیر ولی روز موئد فوری نشون د ...

امروز عصر زدم منفی بود به دکترم گفتم گفت 3-4 روز دیگه صبر کن و آز بده الان با این دیدن یهویی این لک همه چیم بهم ریخت

فقط یه ذره شک دارم که شایدم لک لانه گزینی بوده آخه هیچ دردی هم ندارم فقط حدود 10 روز گرفتگی داشتم سم ...

خیره

چند سالته؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
36 سالمه 😢

منم ۳۳ سالمه

غصه نخور خدا برای ما بنده ها بهترین هارو میخواد

حالا ک دارو میخوری انرژی منفی نده ب خودت

مشکل ناباروریت چیه

منم ۳۳ سالمه غصه نخور خدا برای ما بنده ها بهترین هارو میخواد حالا ک دارو میخوری انرژی منفی نده ب خ ...

آنقدر این ماه امیدوارم بودم و نذر و نیاز کردم که نگوووو... چند بار خوابای عجیبی دیدم به هر کی گفتم گفت بارداری 😢هیچی مشکلی ندارم عکس رنگی هم گرفتم، ولی نمیشه 😢

آنقدر این ماه امیدوارم بودم و نذر و نیاز کردم که نگوووو... چند بار خوابای عجیبی دیدم به هر کی گفتم گ ...

ماها ک منتظریم ازین خوابا زیاد میبینیم

چون خیلی بش فکر میکنیم

همسرتم مشکلی نداره؟