2777
2789
عنوان

چرا بعضیاا انقدر فضولن

458 بازدید | 42 پست

دخترداییم نامزده منم نامزدم هر روز پیام میده نامزدت خونه شماس حتی چن بارهم بهش گفتم بدم میاد بپرسی دعوا کردم ولی بازم پرسیده حرفو عوض میکنم بازم میپرسع😑😑 یا خیلی چیزا از زندگی شخصیم میپرسه

چطوری رفتار کنم باهاش 

چون زادع شدن سرشون تو زندگی بقیع باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاک 

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

بگو مردم نون ندارن بخورن تو فکر نامزد منی چرا اخه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

کم محلی کن و درست جوابشو نده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...