2777
2789

پروتز دیگه جالب نیست 

ژل بهتره بنظرم هزینشم خوبه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک ربطی به چونه نداره ها چونه و فک بحث شون جداست

ببین چونه کوچیک و عقبه

راه اصلیش اینه که جراحی فک کنه چون درواقع مشکل از فکه ولی خیلی وحشتناکه این عمل پرتز یا ژل ظاهر رو خوب میکنه؟

ببین چونه کوچیک و عقبه راه اصلیش اینه که جراحی فک کنه چون درواقع مشکل از فکه ولی خیلی وحشتناکه این ...

یکی از پسرای کلاس ما فک شو عمل کرد ولی اصلا انگار کک شم نمی گزید

اخه یه هفته بعد راحت اومد سرکلاس فک کنم

اره به چونت میتونی ژل بزنی از نیم رخ میاد جلو 

تمام رخ هم تیز میشه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

شما کسی رو دیدی؟ اگه بشه که خیلی خوبه چون جراحی فک واقعا سخته

اره خب  پروتز دائمی هس ولی ژل هی باید تزریق بشه 

خیلی تاثیر میذاره

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
شما کسی رو دیدی که فک پایینش کوچک و عقب بوده بعد با ژل خوب شده باشه؟ خیلی برام مهمه اگه تجربه ایی دا ...

دوستم مشکل شمارو داشت ما کلیییی تحقیق کردیم 

اخرش به ژل رسیدیم اره هر نظر بهتر بود 

فقط اینکه دائمی نیست سخته

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اهان یعنی عمل کرد یا ژل زد؟  خوب شده بود؟؟؟

اون فکش بخاطر چیز دیگه ای مشکل داشت چون دندوناشم ارتودنسی کرده بود

الکی خودتو اذیت نکن همون ژل بهتره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

اره خب  پروتز دائمی هس ولی ژل هی باید تزریق بشه  خیلی تاثیر میذاره

خداکنه😢میدونی فکم عقبه ولی از جراحی وحشت دارم میخواستم ببینم با ژل مشکلم حل میشه

البته دوستمم همین مشکل رو داره مال اون کمتره تو تاپیک قبلی گفتم 

اون فکش بخاطر چیز دیگه ای مشکل داشت چون دندوناشم ارتودنسی کرده بود الکی خودتو اذیت نکن همون ژل بهتر ...

یه عکس از نیم رخ از خودم انداختم اشکم داشت درمیومد حس میکنم خیلی ناجوره 

مرسی خیالم راحت شد بدون جراحی هم این مشکل حل میشه

خداکنه😢میدونی فکم عقبه ولی از جراحی وحشت دارم میخواستم ببینم با ژل مشکلم حل میشه البته دوستمم همین ...

یه عکس از چونت میزاری

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...