2777
2789
دوستم مشکل شمارو داشت ما کلیییی تحقیق کردیم  اخرش به ژل رسیدیم اره هر نظر بهتر بود  فقط ...

حالا اون مهم نیست میرم تمدید میکنم

وای خدا خیرت بده عزیزم پس از فک جراحی بیام بیرون؟ خیلی میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه😢میدونی فکم عقبه ولی از جراحی وحشت دارم میخواستم ببینم با ژل مشکلم حل میشه البته دوستمم همین ...

من خودم یه ژل ب چونم میخام یه عمل بینی باز ژل ب گودی صورتم زیر گونم 😂😂😂😂😂

گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم 💪   هی ذلیل بشی روزگار...
حالا اون مهم نیست میرم تمدید میکنم وای خدا خیرت بده عزیزم پس از فک جراحی بیام بیرون؟ خیلی میترسم

مهم نیس که بهتر 

الکی چیه بری زیر تیغ جراحی 

ولی برای مشاوره حتما برو ببین نظرشون چیه باز 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
من خودم یه ژل ب چونم میخام یه عمل بینی باز ژل ب گودی صورتم زیر گونم 😂😂😂😂😂

😂😂😂 منم کلی کار دارم کو پولش

حالا از وقتی بینیم رو جراحی کردم این عقب بودن فک پایینم انگار بیشتر خودشو نشون میده😔😔😭

چگونه عمل جراحی پروتز چانه انجام می‌شود؟

بهترین متخصص پروتز چانه (اگمنتاسیون چانه) در تهران

با انجام عمل جراحی پروتز چانه حتی تغییرات جزئی در سایز چانه جلوه بسیاری دارد. همانطور که اشاره شد ،جراحی جنیوپلاستی  به دو روش انجام می‌شود. هنگام معاینه ،  با توجه به شرایط بیمار و مشکل چانه و فک وی، در مورد روش عمل جراحی تصمیم‌گیری می‌شود. در ادامه هر کدام از روش‌ها را توضیح داده‌ایم.

بزرگ کردن و برجسته سازی چانه: چانه کوچک یا عقب رفته به جلو کشیده شده و برجسته می‌شود. دکتر مهدی سزاوار ، متخصص فک و دهان صورت،بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، ممکن است برشی داخل دهان و در فک پایینی که در تماس با لثه است، ایجاد کند. سپس پروتز را از طریق این برش در چانه بیمار کارگذاری می کند. در برخی موارد نیز متخصص فک و زیبایی، برش خطی ظریفی روی پوست در ناحیه چین زیر چانه ایجاد می‌کند. سپس با استفاده از آن پروتز مناسب را برای بیمار قرار می‌دهد. لازم به ذکر است که درموارد جابجایی چانه، دکتر سزاوار ابتدا بخش استخوانی را برش داده، استخوان را به جلو می‌کشد و آن را توسط پیچ و مینی پلیت  مخصوص ثابت می‌کند.

کوچک کردن چانه: چانه‌های بزرگ یا جلوآمده نیز به کمک پروتز، کوچک می‌شوند یا به عقب کشیده می‌شوند. در این روش نیز برش‌ها مانند روش قبلی ایجاد می‌شوند. اما پس از ایجادبرش چانه به عقب برده میشود ودر موقعیت جدید فیکس میگردد. این موضوع باعث می‌شود که چانه بیمار کوچک‌تر به نظر برسد.

نکته قابل توجه این است که اگر پروتز چانه هم‌زمان با لیفت صورت و گردن انجام شود، به برش خارجی نیاز است. لیفت صورت و گردن نیز در صورت تشخیص متخصص فک و دهان معالج ،قابل انجام است.

مزایای پروتز چیست؟

هزینه پروتز چانه

همان طور که گفتیم مهم‌ترین دستاورد عمل جراحی پروتز چانه، ایجاد تناسب در چهره بیمار است.  عمل زیباسازی چانه به خصوص برای افرادی که عمل رینوپلاستی انجام داده‌اند، ولی هنوز از نتیجه آن راضی نیستند، کمک کننده است. این موضوع به شما کمک می‌کند که به ظاهر دلخواه خود دست پیدا کنید.  به همین دلیل است که دکتر مهدی سزاوار در برخی موارد، رینوپلاستی را با جراحی چانه همراه می‌کنند.

سادگی و راحت بودن جراحی زیباسازی چانه نیز از دیگر مزایای آن است. می‌توان گفت این عمل زیبایی چانه از سایر جراحی‌های زیبایی صورت آسان‌تر است و به صورت سرپایی انجام می‌شود. این عمل  پروتز چانه در  مواردی با بی‌حسی موضعی قابل انجام است ولی ترجیح جراح بر انجام عمل تحت بیهوشی عمومی است می‌شود.

سفارشی بودن پروتز چانه در شکل و اندازه‌ای که شما می‌خواهید، از دیگر مزایای این جراحی چانه است. در واقع شما می‌توانید با دکتر مهدی سزاوار مشورت کنید و  پروتز مورد نظر را به کمک ایشان انتخاب کنید. جنس پروتزها معمولا از سیلیکون یاپلی اتیلن های با زنجیره طولانی ومتخلخل است. انتخاب این مورد هم بانظر جراح فک و دهان معالج تان خواهدبود.

بیشتر بخوانید: پروتز چانه برای چه افرادی مناسب است؟

متخصص جراحی فک و صورت | ایمپلنت دندان
پروتز دیگه جالب نیست  ژل بهتره بنظرم هزینشم خوبه

اخه ژل اصلا ماندگاری نداره پروتز چانه دائمیه..اینجور که من تحقیق کردم برند های مختلف داره منم امریکایی انجام دادم پیش خانم دکتر شبنم شادابی هزینشم فک کنم 17 18 تومن شد

اخه ژل اصلا ماندگاری نداره پروتز چانه دائمیه..اینجور که من تحقیق کردم برند های مختلف داره منم امریکا ...

چند وقته انجام دادی؟؟

راضی هستی؟

اخه خیلیا میگن جا به جا میشع

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اخه ژل اصلا ماندگاری نداره پروتز چانه دائمیه..اینجور که من تحقیق کردم برند های مختلف داره منم امریکا ...

امسال چقده ؟؟ من از هر دکتری میپرسم هزینه عملو میگه میگه بجز هزینه پروتر اون پروتزه نمیدونم چقده