2777
2789
عنوان

خواب دیشبم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 78 پست
والا نمی دونم میگم شاید الان هشداره بعدن اذیتت نکنن یکی از فامیل دور ما بود از این اتفاقات براش پیش ...

من خانوادم اهل این چیزا نیستن

کسیو نمیشناسم ازش بپرسم. 

شوهرمم بهش بگم مسخره میکنه

نه اینکه اعتقاد نداره به جن و ایناها. 

اعتقاد داره که هست ولی میگه تو حساسی و هیچ وقت دنبال این چیزا نرو. 

کسیو ندارم برام پیگیر بشه منم بیخیال شدم سپردم به خدا

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏

والا مثل اینکه تو اوضاعت از من خرابتره 

مامان بزرگم همیشه میگه برا اینکه خواب بد نبینید زیر بالشتتون یه چیز تیز بزارید 

آیت الکرسی حفظ باشین قبل خواب بخونید 

اگه میتونی یه دعا نویس خوب پیدا کن برو پیشش اینجوری خودت خیلی اذیت میشی ک 

من ک خودمو زدم به بی خیالی 

فعلا ک هیچ خبری نیست خدارو شکر 

فقط خواب بد میبینم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مثل اینکه تو اوضاعت از من خرابتره  مامان بزرگم همیشه میگه برا اینکه خواب بد نبینید زیر با ...

چی بگم والا. 

خیره ایشالا. 

من داستانام زیاده خواهر. 

من از بچگی تا سه سال پیش هرسال دهه ی فاطمیه اتفاقای بد برام میوفتاد چند باری تا پای مرگ رفتم. 

تا اینکه از سه سال پیش خانوادم برام نذر کردن که توی همون دهه نذری میدن و از اون روز برام به خیر گذشته شکر خدا. 

من کلا داستان داره زندگیم

نمیرییییییی🤣🤣🤣 غلط کرده اون بی شرف امشب تو خواب خلاصش میکنم با یه تیر😅😅😅

😁😁😂😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
😁😁😂😂

والااااااااااااا😒

به من میگن فاطی کماندو🤨😏

نمیذارم دستش به ناموسم برسه😏😏😏😏

🤭

والااااااااااااا😒 به من میگن فاطی کماندو🤨😏 نمیذارم دستش به ناموسم برسه😏😏😏😏 🤭

خوشبحال ناموست 😁

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خوشبحال ناموست 😁

😅😅😅

واقعا خوش به سعادتش😊

اصلا هم اعتماد به سقف ندارمااااااا😁

😢

جدی میگم اسی پی گیری باش یه بار برو اگه نتیجه نداد چیزی از آدم کم نمیشه

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
عزیزمی❤آره خیلی بده،سعی کن قبل خواب به چیزای خوب فکرکنی،منم زیاداینجوری میشم،حالامن گریه هم میکنم😂

منم به خدا خخخخ گریه میکنم ولی من اصلاً بهش فکر نمیکنم خخ😁😁 خودش میاد تو خوابم 

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
من خانوادم اهل این چیزا نیستن کسیو نمیشناسم ازش بپرسم.  شوهرمم بهش بگم مسخره میکنه نه اینکه ...

باشه عزیزم بسپار به خدا انشاالله که حل میشه گلم موفق باشی

باشه عزیزم بسپار به خدا انشاالله که حل میشه گلم موفق باشی

همین دیگه چون نمیتونم پیگیر بشم ولش کردم. 

ممنون. 

تو هم موفق باشی❤️

😰

وحشتناکه ها