2777
2789
عنوان

خواب دیشبم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 78 پست

حالا من خوابمو بگم هر کی میدونع تعبیر کنه.

دیشب خواب دیدم ک ی جایی هستیم انکار ی پیرمردی میخواست قران باز کنه نمیدونم استخاره بگیره بعد من اولین نفر بودم اون واسه من نگرف همینطوری ادامه داد ب یکی از دوستام کف عالیه دیگه نمیدونم با چیش بود چون سرش برکتاب بود من شدم آخرین نفر واسع من نگرف گف برو پیش حضرت رقیه تو .منم دیگه بیدار شدم 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پروفتو عوض کردی😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دوبارع گذاشتم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مرسییی

فدات عزیزم کجایی دلم برات تنگولیده بود 

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
آخییییییییش 😍😄😄😄😄😄 اره من این ژینا رو دوس😍😍😄😄😄😂😂😂

اون یکم‌سنگ تر بود 

یکم از دست یایت و ادماش عصبیم مثلا😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر شبا میام الانم میخام برم حمام😃😃😃

باشه عشقم برو خوشبگذره جونم بوس رو مماخت خخ

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜
😐😐😐😐😐 باچه🙄

😉☺️🤪

حالا شیکارت کردن اتقدر عصبانیی؟🤔🤔🤔

کاریم نکردن من سیم پیچیم قاطی کرد داشتم میزدم ب چاک🤫

حالا من خوابمو بگم هر کی میدونع تعبیر کنه. دیشب خواب دیدم ک ی جایی هستیم انکار ی پیرمردی میخواست قر ...

نمیدونم والا. 

خیره ایشالا. 

خواب بدی نبوده. 

ولی اگه مشکلی چیزی داری یه نذر هر چند کوچولو برای حضرت رقیه کن ایشالا حل میشه. 

من انقدر دلم میخاد یه نفر واقعا تتعبیر خواب بلد باشه خوابامو تعبیر کنه. 

درستاااااااااا

الکی پلکی نباشه. 

من خیلی خواب میبینم

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏