2777
2789
عنوان

حالت تهوع سه ماه اول بارداری🤢🤢🤢

1364 بازدید | 19 پست

هفته ده بارداریم حالت تهوع و استفراغ‌م تمومی نداره خیلی اذیتم میکنه کل روز اینطوریم ..توروخدا بگید چیکارکنم یخورده کمتر شه

S.Z

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناشتابیسکوییت مادر بخور

سیرابی بخور 

تجربه دوستم

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

هنوز بعد از سالها وقتی یادم میاد تمام بدنم میلرزه

یه خورده تغذیه ات رو حواست باشه مایعات زیاد نخور پرتقال نارنگی میوه های اسیدی نخور ادویه هم نخور

یه مقدار اثر داره

ولی درهرحال تحمل فقط 

میگن دیمیترون اثر داره از دکتر بخواه من نخوردم

بعضی وقتا استفاده میکنم ولی هیچ فرقی به حالم نداره

.

اخی چون حالم بد بود دکتر گفت روزی سه تا میتونی بخوری بعضی روزا دوتا میخوردم اثر داشت برام..به دکترت بگو ب ۶ هم شنیدم خوبه

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏
 هنوز بعد از سالها وقتی یادم میاد تمام بدنم میلرزه یه خورده تغذیه ات رو حواست باشه مایعات زی ...

ممنون توصیه هاتو حتما انجام میدم . دیگه تحملش سخته خیلی وقته اینطوریم دمیترون استفاده کردم فرقی نداشت

S.Z
. اخی چون حالم بد بود دکتر گفت روزی سه تا میتونی بخوری بعضی روزا دوتا میخوردم اثر داشت برام..به دکت ...

نمیدونم شنیدم مصرفش یبوست میاره میترسم برای جنین هم ضرر داشته باشه

S.Z
ممنون توصیه هاتو حتما انجام میدم . دیگه تحملش سخته خیلی وقته اینطوریم دمیترون استفاده کردم فرقی نداش ...

میفهمم من یه داروهایی دکتر میداد دو روز اثر داشت بعد دیگه اصلا اینه که دارو نمیخوردم 

ولی در بارداری دوم که حواس به تغذیه بود بالا آوردن کمتر شد به نسبت اولی که روزی ۷ ۸بار حالم بد میشد

زنجبیل رنده کن در آبجوش نبات اونم خوبه

سعی کن بیشتر بخوابی من بارداری اول کاری نداشتم صبح میخوابیدم بهتر بود

نمیدونم شنیدم مصرفش یبوست میاره میترسم برای جنین هم ضرر داشته باشه

.

اره یبوست شنیدم منم ولی دکترم گفت عیب نداره بخور نظرات راجب عوارضش برای جنین قطعی نیس ..خیلی دلم میخواس نخورم ولی دیگه خودم داشتم تلف میشدم😂 حتی دچار کمبود وزن شدم باید هر هفته برم چکاپ وزن😓 ماه ششم هیچی که اضاف نکردم پنج کیلو هم کم کردم

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏