2777
2789
عنوان

درد شدید نوک سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 58 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

قبول نميكنه ميگه تو نبايد به اون نقطه برسى انقباض واست ضرر داره😑ميگم خب من نميرسم فقط تو رو ميرسونم ...

چ با شعور شوهرت

چقدر درک میکنه

خوشبحالت

به این شوهر باید خیلی رسیدگی کرد

براش توضیح دادی که این دوران همه دارن و نیازشو باید برطرف کنی ؟

مبارکه. منم همین دردو دارم دیشب تستم مثبت شد. الان دقیقا 30 روزمه. 

خیلی خیلی مبارکت باشه ایشالا بسلامتی بیاد بغلت برا منم دعا کن اینماه ۵ ماه هس اقدامم

در این دنیا انسانم آرزوست❤
چ با شعور شوهرت چقدر درک میکنه خوشبحالت به این شوهر باید خیلی رسیدگی کرد براش توضیح دادی که این ...

كاش تو رابطه با خانوادش دركم ميكرد اينقدر بچه ننه و دهن بينه كه ديگه اين درك كردناش به چشمم نمياد😑

اره والا بهش گفتم ميگه نه صبر كن زايمان كنى اونوقت قشنگ جبران ميكنيم گفتم اون موقع هم من تا ٤٠ روز خونريزى و لكه بينى دارم زحمت نكش😑

خیلی خیلی مبارکت باشه ایشالا بسلامتی بیاد بغلت برا منم دعا کن اینماه ۵ ماه هس اقدامم

ایشالله. دیشب که مثبت شد گریم گرفت... یه سال اقدام بودم. همون لحظه واسه همه نی نی سایت یایی که بچه میخوان دعا کردم. ایشالله شمام این ماه خبر خوب میگیری... 

عزیزم شما باردار بودید؟

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز