2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته😞😞

227 بازدید | 27 پست

چقدر شب بدیه..

چقدر دلم میخاس بمونم پیش مامانم امشب..

چقد دلم میخاد هیچوقت دردنکشه...

کاش هر چی درد داشت تو بدن من بود...

چیزیش نبودا سردرد داشت اما خستم از اینکه همیشه باید درد بکشه از پا دردش از کلیه هاش از غصه خوردناش از خیلی چیزا ک دلش میخاس داشته باشه نداشت.‌..

برام دعا کنید ممنونتونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون دلت 

منم داغونم 🖤

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

منم همینطور چشم انشالله خوب بشه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

فداتم من... چرا گلم؟

نشی قشنگم 

تاپیک ام و امضام بخون متوجه میشی 😊

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
هیچی عزیزدلم دلم گرفته بود...

ای جانم ان شاء الله مادر عزیزت بزودی شفا پیدا کنه

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

مامان خیلی فداکارن و مظلوم😔

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

منم چند ماهه بخاطر این مریضی کوفتی  مامان بابامو ندیدم 

اونم همش مریضه امروز تصویری بغض کرده بود الهی بمیرم براش دستش پاش درد میکردن جیگرررررررم سوخت😭😭😭😭😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢