2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 27 پست

منم همینطور امشب داغونم البته نه بخاطر مادرم هرچند اونم‌دقیقا همینطوره ولی برا دخترم نمیدونم چشه از وقتی بچه دوم اوردم داغون شده داره عقده ای میشه کلا🤦‍♀️.....

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم...خیییلی دعات میکنم گلم انشالله ک مشکلت حل شه عزیزم غصه نخوری..

هییی کار از این چیزا گذشته قربونت برم نمیدونم حکمت خدا چیه کم آوردم بازم میگم توکل بر خدا 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
منم همینطور امشب داغونم البته نه بخاطر مادرم هرچند اونم‌دقیقا همینطوره ولی برا دخترم نمیدونم چشه از ...

عزیزم😍خداحفظشون کنه سعی کن ببشتر بهش توجه کنی گلم

هییی کار از این چیزا گذشته قربونت برم نمیدونم حکمت خدا چیه کم آوردم بازم میگم توکل بر خدا 

قوی باش عزیزم مطمئنم ک زندگیت رو ب راه میشه توکلت ب خدا باشه گلم...

قوی باش عزیزم مطمئنم ک زندگیت رو ب راه میشه توکلت ب خدا باشه گلم...

ان شاءالله 

ان شاءالله هر چی میخوای خدا بهت بده ❤

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
عزیزم😍خداحفظشون کنه سعی کن ببشتر بهش توجه کنی گلم

بخدا دیگه نمیدونم چکارکنم براش هرکار میکنیم باز یه کارا و رفتارای عجیب میکنه شوکه میشیم لجباز پرخاشگر بی درک و بشدددت حساس و گریه رو شده داغونم براش بخدا🤦‍♀️متاسفانه بخاطر بیخوابی و اذیت شدنم سر نی نی و دست تنها بودنم ویکم حس افسردگی که دارم تحملش ندارم و گاهی کتکش میزنم این بیشتر عذابم میده خودم لعن و نفرین میکنم بعدش...نمیددنم چکارکنم

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
بخدا دیگه نمیدونم چکارکنم براش هرکار میکنیم باز یه کارا و رفتارای عجیب میکنه شوکه میشیم لجباز پرخاشگ ...

ای وای کتکش نزن عزیزم درس میشه گلم غصه نخور فقط تو باباش سعی کنید بیشتر حواستون بهش باشه طبیعیه میخاد جلب توجه کنه اما اصلا واکنش بد نشون ندید چون بدتر رفتار میکنه..امیدورام همیشه خوش باشید😍