2777
2789
عنوان

شوهر کینه ایم

232 بازدید | 8 پست

شوهرم با باجناقش قهرن که مقصر شوهر منه که به باجتاقش فحش داده وجالبیش اینجاس خودشو حق به جانب میدونه و‌قبول نداره اشتباه کرده خواهرم بازدار بود نزدیک زایمانش به شوهرم زنگ ژد و خواست زایمان کرد شوهرم بیاد اشتی کنه که اتفاقا زنگش باعث شده بود خیلی تحت تاثیر قرار بگیره و داست متقاعد میشد که برای زایمانش بیمارستان بیاد که من و شوهرم کزونا کرفتبم نتوتسنیم بریم بیمارستان الان یه ماه از زنگ خواهرم میگذره دوباره دنده کینه توش شکل کرفته بهش میگم به خاطر خواهرم بیا بریم زیاد راضی نبوذ ولی نه هم نمیگفت شوهرم دوست نداره مادرم حرفی از اشتیشون بزنه به مامانمم از اول گفته بودم تو هیچ حرفی نزن فقط از برادرم یکم حرف شنوی داره خواسته بودم بیاد باهاش حرف بزنه اشتی کنن حالا مامانم دو روز پیش تلفنی گفت بیاید استی کنید تموم بشه از وقتی مامانم کفته لج کرده و میکه من تا عمر دارم دیگه تمبخوام باجنافمو بیینم در صورتیکه بعد زنگ خواهرم دیگه این حرفو نمیزد مامانم گفت لج کرده دوباره تازه داشت نرم میشد خیلی اعصابم خورده به مامانم کفت من که گفتم تو حرفی نزن چرا گفتی ، خیلی اعصابم خورده شوهر خواهرمم نمیزاره خواهرم تا وقتی شوهر من پا پیش برای اشتی نزاشته نمیزاره خواهرم شوهرمو ببینه یا بیاد خونم امیدوار بودم که برادرم حرف میزته درست بشه ولی مامانم از گفته بدتر کینه اس بیشتر شده و راه میره تو‌خونه همش فحش به شوهر خواهرم میده حتی کادو هم میخوام به بچه خواهرم بدم داره اتیش میگیره پول میخواد بده از شوهرم خیلی بدم میاد از ادم کینه ای بدم میومذ حالا شوهرم این مدلی شده نمیدونم چیکارش کنم فقط با این رفتاراش داره گند میزنه به جمع خانوادگی ما و خواهرم نمیتونه هیچ وفت خونه من بیاد حتی برای بچه امم بخواد تولد خانوادگی بگیرم شوهر خواهرم نمیزاره تا شوهرم اشتی نکرده خواهرم بیاد اعصابم خیلی خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن عروس بده والا مردا هم بدترن خاله زنک هستن بین خواهرا فاصله میزارن

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

خودت باید راضیش کنی ، خودتو ناراحت نشون بده کلا برو تو قیافه که دلت واسه خواهرت تنگ شده میخواهی ببینیش راضی میشه، بعد از آشتی جوری رفتار کن که شوهرت با باجناقش همدیگر رو زیاد نبینن ، خودتو و خواهرت بدون شوهراتون با هم رفت و امد کنید هر چقدر رفت و امد کمتر تنش هم کمتر میشه 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
خودت باید راضیش کنی ، خودتو ناراحت نشون بده کلا برو تو قیافه که دلت واسه خواهرت تنگ شده میخواهی ببین ...

من خیلی بهش مبگم ولی لج کرده مخصوصا از وقتی مامانم گفته کلا دیوونه شده راه میره الکی به یاجناقش فحش میده روانیه تعادل نداره با خواهر خودسم ۵ ماهه قهره رفت و امد نداره خواهرش هم کینه ایه اونم بیشتر شوهر منو خراب کرده شوعر من کینه ای نبوذ از بس تو گوشش خونده با ادما خوب نیاش کینه ای شده چوبش هم خود خواهرشم میخوره که ۵ ماهه قهرن و هیچ کدوم کوتاه نمیان کلا خانواده ابنا باب بینشون دعوا و قهر عادیه براشون بین ما که این چیزا نیست عجیبه و سخته کنار اومدن

من خیلی بهش مبگم ولی لج کرده مخصوصا از وقتی مامانم گفته کلا دیوونه شده راه میره الکی به یاجناقش فحش ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن ایشاله درست میشه 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
میگن عروس بده والا مردا هم بدترن خاله زنک هستن بین خواهرا فاصله میزارن

نه بابا جاریا ما که هر کی دیدیم با هم خوب بودن اسمشون بد در رفته باجناقا بدترن بخدا از ازدواجم پشیمونم بچم نیود ازش جدا میشدم خیلی کینه ایه ابن مدلی نبوذ خرابش کردن خانوادش از بس در گوشش خوندن باادما خوب نباشه دودش تو چسم خودشون رفت و الان ۵ ماهه با خواهر خودشم قهره و به خاطر کینه ای بودن هر دو‌خواهر و برادر هیچ کدوم کوتاه نمیان اشتی کنن

نه بابا جاریا ما که هر کی دیدیم با هم خوب بودن اسمشون بد در رفته باجناقا بدترن بخدا از ازدواجم پشیمو ...

ای بابا چه بد

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋