2777
2789
دوستان عزیزم هرطبعی که داشته باشید مضرات و مزایایی داره و درجهت عکس باید عمل کنید تا معتدل بشید  ...

خب میشه طبع منو بگید ؟ من شکم دارم مخصوصا از نافم به بالا همیشه این عین اینکه نفخ داره چاقه نمیدونم چرا ؟ چای بخورم سریع حتی اگه کله پاچه هم خورده باشه سریع گشنم میشه . خیار و سیب کلا میوه . کاهو . پنیر . در جا گشنم میشه بعد از خوردنشون .... اهل لبنیات نیستم . دوغ و ماست اگه بخورم بدنم سرد و ضعیف میشه و خوابالود میشم . واقعا نمیدونم طبعم چیه . میشه بگید 🌷

چجوری

چندتا چیز میگم اینکه اب رو ولرم رو به گرم بخورید 

شربت سکنجبین مصرف کنید بگبرای جلوگیری از تخمدان پلی کیستیک 

بعد شام زیره سیاه مصرف کنید 

کاهو نخورید مگربا روغن زیتون و زیره 

استرس رو دور کنید 

سرساعات مشخصی غذا بخورید درنهایت ارامش 

صبحانه رو از دست ندید روی پنیر گردو یا سیاه دانه مصرف کنید 

پیاده روی و نشاط داشته باشید 

مهمتراز همه معدتون مسکل داره به علت چای سیاه فراوان که دمنوس بابونه و چای سبز و و زنجبیلللللللللللل رو یادتون نره 

رعایت میکنید دیگه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا چیز میگم اینکه اب رو ولرم رو به گرم بخورید  شربت سکنجبین مصرف کنید بگبرای جلوگیری از تخم ...

آره عزیزم سکنجبین میخورم .سیاهدانه باعسل .خرما .کلا لبنیات نمیخورم .فست فود هم نمیخورم .

من فقط از سردی زیاد نزله دارم واسه اونه نمیتونم زیاد بخورم مثل بچه کوچیک یکم غذا میخورم 

پوستم همیشه مرطوبه .نه گندمی لم

چندتا نکته 

حتما رژیم و کم خوری 

اب زرشک و انار والو بخار مفیدترین چیز برای مزاج شماس 

تخصصی بخوام بگم باید رژیم نوشته بشه علاوه بر طبع و کالری شماری و شرایط روحی هم مهمه اما به طور کل گفتم 

نمیدونم من بخاطر نزله رفتم پیششون گفتن طبعت سرده باید میوه خام سبزیجات دارچین زنجبیل فلفل نخوری  ...

خودتون دارید میگید طعتون سرده خوب سردیجات نباید بخورید اینایی که گفتید همه مناسب حالتونه