2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کالری شماری کنید 

نصب کردم زد ۱۱۰۰ کالری .سه روزه دارم رعایت میکنم نمیدونم نتیجه میگیرم یا نه چون اشتهام به غذا زیاده

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

فقط و فقط کالری شماری و ورزش 

برنامه مانکن نصب کن دوروز در هفته فست باش یه روز هم خان گیاه خواری 🤗🤗🤗🤗

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام .من وزن كم كردم ولى پشيمون شدم.آهسته و پيوسته بهتر بود من تو سه ماه هجده كيلو كم كردم

چطوری؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
فقط و فقط کالری شماری و ورزش  برنامه مانکن نصب کن دوروز در هفته فست باش یه روز هم خان گیاه خوا ...

فست یعنی چی؟؟؟ شما کم‌کردی؟ کالری شمار بهت چقدر گفت برای من گفت ۱۱۰۰

فست یعنی چی؟؟؟ شما کم‌کردی؟ کالری شمار بهت چقدر گفت برای من گفت ۱۱۰۰

یعنی دو روز در هفته باید 500تا بخوری 

وزنت رو ضربدر 20منهی 100کن هر چی دراومد همونه دیگه 

بعله هفته ای یک کیلو 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

با چه روشی؟ 

رژيم خود در اوردى 

شير مى دادم به دخترم 

از سال قبلش ٣٠روز روزه قضا داشتم 

روزه هامو كه مى گرفتم دخترمم شير مى دادم بعدش هم شام اصلا نمى خوردم .صبحونه ى كف دست نون و اندازه نوك قاشق پنير يا كره .نهار هم. درحدى كه كمى سير شم .

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
یعنی دو روز در هفته باید 500تا بخوری  وزنت رو ضربدر 20منهی 100کن هر چی دراومد همونه دیگه  ...

خوب میشه ۱۴۰۰ ولی برنامه کالری شمار زیره گفت ۱۱۰۰