2777
2789
عنوان

اقدامی ها برای جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 48 پست

لطفا فقط کسایی که اقدامن برای پسر و رژیم اینا دارن بمونن و بگن 

نه نصیحت میخام نه میخام بدونم درسته یا غلط 

ممنون میشم

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوش شیرین شنیدی بعضیا می گن خوبه دوش  واژینالش

#پسر دار شدن  

اگر میخواهید فرزند شما پسر شود حتما این کارها را قبل از اقدام به بارداری انجام دهید:

مصرف فراوان مواد حاوی پتاسیم مثل موز

مصرف زیاد نمک

مصرف کم لبنیات

اما مهم ترین اقدامات :

خوردن قرص فلوکونازول هر ۷۲ ساعت یکی به منظور رفع عفونتهای قارچی و قلیایی کردن محیط

و شستوی خود با محلول جوش شیرین و اب پس از هر بار دستشویی برای قلیایی کردن محیط

با این اقدامات میتوانید شانس پسر دار شدن خود را تا ۹۰ درصد افزایش دهید

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️
لطفا فقط کسایی که اقدامن برای پسر و رژیم اینا دارن بمونن و بگن   نه نصیحت میخام نه میخام ...

من زعفرون و عسل و دارچین میریختم تولیوان ابجوش ی سرمیذاشتم روش یکم دم بکشه میدادم شوهرم بخوره

از چندوقت قبل میخورد

غذاهای سردم نخوردیم یکی دوماه

آرزو با رژیم فرق داره دور از جون دخترت جاریم۲تا دختر داشت پسر میخاست سر بارداری دومش چون دختر بود ...

نه من پسر دوست دارم چون دخترشو دارم،اگ بچه اولم پسر بود الان دختر میخواستم😁 ولی دخترم همه دنیامه،دختر داشتن هم خیلی خوبه 

تو ای یو ای چندتا اسپرم رو میزارن تو رحم یا به درخواست مراجعه کننده بستگی داره؟مثلا بگه دوتا یا سه ت ...

عزیزم واس ای یو ای اسپرم مردو میگیرن تو محیط ازمایشگاه شست و شو میدن یعنی اگه عفونت داشته باشه یا مواد اضافی دیگرو جدا میکنن اسپرم باکیفیت و خالص رو تو رحم زن نزدیک لوله ها تزریق میکنن

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
مث اینکه خیلی از جنسیت خودت بیزاری

من با شما بحثی ندارم افراد روشن فکر نمایی که فقط بلدن به عقاید دیگران تجاوز کنن  اینگه بیزارم یا نه به خودم مربوطه در ضمن همون طور که بعضیا دختر دوست دارن بعضیام پسر دوست دارن هرچند هردو خلقت خداست ولی هرکسی دلش یه چیزی می خواد که کاملا شخصیه و هیچ ربطی به کسی نداره