2789
عنوان

👃🏻❌عمل بینی ❌👃🏻

617 بازدید | 32 پست

سلام دوستان کی تازگیا بینیشو عمل کرده پیش دکتری که تهران باشه؟هزینش چقدر بوده؟دکترتون کی بوده؟کارش خوب بوده یانه؟لطفا اگه میشه بگید که میخوام دلو به دریا بزنم و ترسو بزارم کنار برم واسه عمل

⚜♥️ارزوهاتون باحکمت خدا یکی باشن♥️⚜

به تاپیک اخرم سر بزنید💃💃💃

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دنبال یه دکتر خوبم 

بینیم گوشتیه 

اگر دکتر خوبی میشناسید معرفی کنید مهم نیست کدوم شهر باشه

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

منم دوس دارم عمل کنم ولی الان شرایطشو ندارم

یه دکتر دیدم تو اینستا دوس دارم برم پیش اون با اینکه خودم تهران نیستم

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

منم دنبال یه دکتر خوبم  بینیم گوشتیه  اگر دکتر خوبی میشناسید معرفی کنید مهم نیست کدوم شه ...

دکتر گرجی پور رشت

خیلی ماهر هستن

من پیششون عمل کردم

❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤
میشه اسمشونو بگید

شاهین میلانی

ولی گرون میگیره ها البته بنظر من کارشم خوبه ک گرونه

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

دکتر گرجی پور رشت خیلی ماهر هستن من پیششون عمل کردم

من یه حالت نیمه عروسکی میخوام خیلی ناز بشه 

اگر کارشون عالی باشه چرا که

پیج داره؟

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god