2789
عنوان

👃🏻❌عمل بینی ❌👃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 32 پست

هر کی دکتر خیلی خیلی خوب سراغ داره معرفی کنه هر شهری باشه فرقی نمیکنه😢

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

من یه حالت نیمه عروسکی میخوام خیلی ناز بشه  اگر کارشون عالی باشه چرا که پیج داره؟

ایشون طبیعی عمل میکنن

ولی موقع طراحی خودت میتونی نظر بدی میزان سربالا بودن و قوسشو ولی بهت میگه ک مسولیتش با خودته

ن عزیزم پیج ندارن .

❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=167722986]عزيزم شما خودتون تحقيق كردين؟ دكترايي ك من بالا كفتم رو ميشناسين؟[/QUOTتازگیا دارم تحقیق میکنم دنبال یه دکتر عالیم 

اگر بینیم بد عمل بشه از نارحتی میمیرم😭

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

عزيزم گرجي پور طبيعي عمل ميكنه مثلا مث دادگري يا فانتزي نيمه فانتزي  

آره عزیزم طبیعی عمل میکنه

ینی وارد اتاقش بشی مشاوره بهت بده میگه نظر من طبیعیه ولی باز عروسکی بخوای مسوولیتش با خودته

❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤
[QUOTE=167722986]عزيزم شما خودتون تحقيق كردين؟ دكترايي ك من بالا كفتم رو ميشناسين؟[/QUOTتازگیا دارم ...

من خيلي تحقيق كردم از طريق اينستا ولي به هيج نتيجه ايي نرسيدم

من خیلی خیلی طبیعی میخوام که میگن دکتر دادگری تو رشت 

طبیعی عمل میکنه و خیلی دست نمیزنه

شما فانتزی میخای یا طبیعی؟

من خيلي تحقيق كردم از طريق اينستا ولي به هيج نتيجه ايي نرسيدم من خیلی خیلی طبیعی میخوام که میگ ...

من بینیم گوشتی و مشکل خیلی زیادی نداره 

دلم میخواد نیمه فانتزی باشه 

دختر خالم پیشه دکتر فرهادپور اینطوری عمل کرده خیلی قشنگه ولی متاسفانه دکتر از دنیا رفته منم دلم خوش بود میرم فرهادپور عمل کنه 

الانم در به در دنبال دکتر خوبم

منم دنبال یه دکتر خوبم  بینیم گوشتیه  اگر دکتر خوبی میشناسید معرفی کنید مهم نیست کدوم شه ...

عزیزم من بینی گوشتی عمل کردم با دکتر ناصری صدر مشهد، 20 روز قبل، آره راضیم از نتیجه عمل، میتونید پیجشون ببینید نمونه کارها رو 

جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
عزیزم من بینی گوشتی عمل کردم با دکتر ناصری صدر مشهد، 20 روز قبل، آره راضیم از نتیجه عمل، میتونید پیج ...

پیجش رو میدی گلم