li_khanomgoli_li مدیر عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 236 عنوان 👃🏻❌عمل بینی ❌👃🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 32 پست سلام دوستان کی تازگیا بینیشو عمل کرده پیش دکتری که تهران باشه؟هزینش چقدر بوده؟دکترتون کی بوده؟کارش خوب بوده یانه؟لطفا اگه میشه بگید که میخوام دلو به دریا بزنم و ترسو بزارم کنار برم واسه عمل ⚜♥️ارزوهاتون باحکمت خدا یکی باشن♥️⚜ 1399/09/18 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_سیتا عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 558 هر کی دکتر خیلی خیلی خوب سراغ داره معرفی کنه هر شهری باشه فرقی نمیکنه😢 It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡 ❤ God blees me and you🍃thank god
19_parichehr_ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 1925 من یه حالت نیمه عروسکی میخوام خیلی ناز بشه اگر کارشون عالی باشه چرا که پیج داره؟ ایشون طبیعی عمل میکننولی موقع طراحی خودت میتونی نظر بدی میزان سربالا بودن و قوسشو ولی بهت میگه ک مسولیتش با خودتهن عزیزم پیج ندارن . ❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤
رااااشل عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 371 بینیم یکم پایینه اهانمیدونم اگر میخواهید به چیزهایی برسید که درگذشته نرسیدید به انسانی تبدیل شوید که درگذشته نبودید...التماسِ دیدِمثبت
اتوساااااااااااااا عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 320 هر کی دکتر خیلی خیلی خوب سراغ داره معرفی کنه هر شهری باشه فرقی نمیکنه😢 عزيزم شما خودتون تحقيق كردين؟دكترايي ك من بالا كفتم رو ميشناسين؟
ملکه_سیتا عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 558 [QUOTE=167722986]عزيزم شما خودتون تحقيق كردين؟ دكترايي ك من بالا كفتم رو ميشناسين؟[/QUOTتازگیا دارم تحقیق میکنم دنبال یه دکتر عالیم اگر بینیم بد عمل بشه از نارحتی میمیرم😭 It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡 ❤ God blees me and you🍃thank god
19_parichehr_ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 1925 عزيزم گرجي پور طبيعي عمل ميكنه مثلا مث دادگري يا فانتزي نيمه فانتزي آره عزیزم طبیعی عمل میکنهینی وارد اتاقش بشی مشاوره بهت بده میگه نظر من طبیعیه ولی باز عروسکی بخوای مسوولیتش با خودته ❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤
اتوساااااااااااااا عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 320 [QUOTE=167722986]عزيزم شما خودتون تحقيق كردين؟ دكترايي ك من بالا كفتم رو ميشناسين؟[/QUOTتازگیا دارم ... من خيلي تحقيق كردم از طريق اينستا ولي به هيج نتيجه ايي نرسيدممن خیلی خیلی طبیعی میخوام که میگن دکتر دادگری تو رشت طبیعی عمل میکنه و خیلی دست نمیزنهشما فانتزی میخای یا طبیعی؟
اتوساااااااااااااا عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 320 آره عزیزم طبیعی عمل میکنه ینی وارد اتاقش بشی مشاوره بهت بده میگه نظر من طبیعیه ولی باز عروسکی بخوای ... مرسی عزیزامکان داره فقط عکس بینیتو ببینم🙂
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25733 خالم دوسال پیش دکتر محبی بینی استخونی عمل کرده و راضیه بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
19_parichehr_ عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 1925 مرسی عزیز امکان داره فقط عکس بینیتو ببینم🙂 شرمنده عزیزم امکانش نیس💖 ❤آرزویت را برآورده میکند آن خدایی ک آسمان را برای خنداندن گُلی میگریاند❤
ملکه_سیتا عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 558 من خيلي تحقيق كردم از طريق اينستا ولي به هيج نتيجه ايي نرسيدم من خیلی خیلی طبیعی میخوام که میگ ... من بینیم گوشتی و مشکل خیلی زیادی نداره دلم میخواد نیمه فانتزی باشه دختر خالم پیشه دکتر فرهادپور اینطوری عمل کرده خیلی قشنگه ولی متاسفانه دکتر از دنیا رفته منم دلم خوش بود میرم فرهادپور عمل کنه الانم در به در دنبال دکتر خوبم It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡 ❤ God blees me and you🍃thank god
عالیه3 عضویت: 1393/10/18 تعداد پست: 3078 منم دنبال یه دکتر خوبم بینیم گوشتیه اگر دکتر خوبی میشناسید معرفی کنید مهم نیست کدوم شه ... عزیزم من بینی گوشتی عمل کردم با دکتر ناصری صدر مشهد، 20 روز قبل، آره راضیم از نتیجه عمل، میتونید پیجشون ببینید نمونه کارها رو جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.
ملکه_سیتا عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 558 عزیزم من بینی گوشتی عمل کردم با دکتر ناصری صدر مشهد، 20 روز قبل، آره راضیم از نتیجه عمل، میتونید پیج ... پیجش رو میدی گلم It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡 ❤ God blees me and you🍃thank god
عالیه3 عضویت: 1393/10/18 تعداد پست: 3078 پیجش رو میدی گلم https://instagram.com/mnasserisadr?igshid=1wpj7go8z3blz جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.