2777
2789
عنوان

سوره جن

2996 بازدید | 19 پست

سلام دوستان گلم 

من از یکی شنیدم ۴۰ روز سوره جن رو بخونم برای برطرف کردن مشکل و مانع ای که سر راهمه درست میشه چندین نفر هم نتیجه گرفتن 

شما چی تاحالا به خوندنش مشکل یا حاجتتون روا شده ؟؟

با خوندن سوره ی جن

من خوندم اذیتم کرد دعا گرفتم 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم میترسه سوره جن بخونه که

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
واقعا؟  من یکی از دوستام خیلی مشکل بزرگی داشت در حدی که هیچکس نتونست کاری بکنه براش ۴۰ روز خون ...

رو من که اینطور بوده عزیزم

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
😐😐😐بس کن آیه قرانه چی چی بیاد اذیتت کنه😑

من دروغ ندارم بگم بالام گفتم

ریپلی نکن. 

من خوندم اذیتم کرد دعا گرفتم 

عزیزم من امضا شما رو خودم برای حل مشکلاتت و رسیدن به حاجت دلت ۵ تا صلوات فرستادم و‌دعا کردم❤🌹

در مورد سوره جن هم من نشنیدم با خوندنش اتفاق خاصی برای کسی بیفته ولی قرآن سراسر خیر و برکت و معجزه است .

سوره حمد و توحید خیلی تاثیر بیشتری دارن یا مثلا سوره یس 

سوره محمد صلی الله هم اگه به نیت آقا رسول الله خونده بشه طی چهل روز مثلا 

در رفع گرفتاری و رسیدن به حاجت موثره

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
من دوستم خونده نتیجه ای نگرفته تو همین سایت هم عضوه

چند روز خوندش 

البته باید مطعمن باشه که رفع میشه اگه دو دل باشه تاثیر نداره کلا برای هر دعایی که بخواد منم اول همش نا امید بودم الان مطعمنم که میرسم به خواستم فقط ناامید نشه براش بهترین چیزا پیش میاد ابجی

من انگار چش خوردم هر کاری میکنم یه چیزی میشه

عزیزمممم حتما یه دعای برای چشم نظر برای خودت بگیر بخون ایت کرسی هم عالیه از هرچی دشمنه و اتفاق بده دورت میکنه خودم بار ها تجربه کردم 

من انگار چش خوردم هر کاری میکنم یه چیزی میشه

اسفند دود کن هر دونه اش هزار تا بلا رو از آدم دور میکنه آیت الکرسی و چهارقل هم زیاد بخون

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹