2777
2789
عنوان

به مرده با شعور نگیم بی غیرت.!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 308 پست
شما تازه ۱۲ دقیقه س عضو شدی کی فرصت کردی بحث کنی در هرصورت من نمیپسندم به این آدم بگن بی غیرت درست ...

من کاربریمو ترکوندن سر همین دفاع از افکار اخریش یک ساعت پیش بود 

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه دوستی داشتم تا میدید من از اون بیشتر ازادی دارم یا پدرم بهم آزادی بیشتر میداد بهم میگفت خراب ب ...

واقعا جوری شده وقتی کلمه خراب میاد همه توی ذهنشون یه زنه!

ولی هیچ وقت ندیدم به مردی بگن خراب

ماها خودمون این اسمارو میذاریم روی خودمون این یعنی زن علیه زن بودن🤦‍♀️😒

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
من کاربریمو ترکوندن سر همین دفاع از افکار اخریش یک ساعت پیش بود 

چه بد

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
هر باروقت تویه بحثی از همجنس خودم دفاع میکنم تا مدتها فوش میخورم تو اون تاپیک تازه علیه امم تاپیک می ...

عزیزم ولی یه چیزی من پی بردم اینجا برای دووم اوردن هرچیزی رو نمیشه بگی منم حرف واقعیتو میگفتم فوری گزارش میردن دیگه تصمیم گرفتم اگه موضوع جنجالیه حرفی نزنم مگه اینکه واقعا لازم بدونم شرکت کنم

عجب بابا عجب
چه عالی عزیزم.. رفتارت در زندگی مشترک چطوره؟ یعنی چیکارا میکنی که همسرت هم قدردانت باشه و یا تو رو ...

مرسی عزیزم خداروشکر تا الان که خوب بوده میدونی از اول طوری نشون ندادم که من چتر بالای سر میخوام نشون دادم من یه همراه میخوام که باهم یه چترو بالای سرمون نگه داریم....

من خیلی حرصم میگیره بعضیا واقعا نمیفهمن😐

ب امید اون روزی که زنان علیه زنانی وجود نداشته باشه چون تا این هست بنظرم از هیچ مردی هیچ انتظاری نمیشه داشت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

واقعا جوری شده وقتی کلمه خراب میاد همه توی ذهنشون یه زنه! ولی هیچ وقت ندیدم به مردی بگن خراب ماها ...

اره واقعا ولی خب اولاش خیلی حساس بودم ب حرفاش دیگه بلاک کردم رفت می‌گفت چون تو جلو پسرا شال نمیپوشی مث خرابایی یت چون ارایش میکنی خرابی هم دلم سوخت هم متاسف شدم

عجب بابا عجب
ب امید اون روزی که زنان علیه زنانی وجود نداشته باشه چون تا این هست بنظرم از هیچ مردی هیچ انتظاری نمی ...

دقیقا امیدوارم برسه اون روز💚

ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
عه توییی  دیده بودمت قبلا حالا بازم نترکوننت

اره دیگه عادت کردم ب رفتار و توهینای بعضیا 

عزیزم من اگه بخوام زندگیمو حفظ کنم نمیتونم از شوهرم حقی بخوام چون هیچکس هم پشتم نیست.. اولیش مامانم تا جایی که شوهرم گلگی داره پیش مامانم میبره چون میدونه حق و میده به اون.... به نظرت تو این جامعه واقعا میشه به اندازه مردها حق داشته باشیم؟؟ 🙄😑

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂