سلام دخترم دو سالشه هر چی بهش میگم اصلا گوش نمیده همش میره جلو تلویزیون شلوارش رو در میاره،با مهربونی با دعوا فایده نداره کار خودش رو میکنه شوهرم میگه ادب نداره این بچه تو ادبش نکردی چیکارکنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم ۲۲ ماهشه بیشتر وقتد گوش میده بعضی وقتا اصلا انگار صدام نمیشنوه کار خودشو میکنه،ازش کم ...
دلم برای دخترت عش رفت
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
ببین سر التش جوشای ریز نیفتاده یا حالت عرق سوز نداره گلم
یا لک های پوستی نیست
اگه نیست کم کم از پوشک بگیرش😁خانم شده از خیسی بدش میاد❤🥰
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
باید از کجا شروع کنم چون تجربه ندارم خودم ۲۲ سالمه
منم ۲۴ سالمه دخترم ۲۲ ماهشه ،شبا جیش میکنه؟!من دخترم از خیلی قبلتر یه سالگیم شب ادراری نداشت شبا تا صب پوشکش خیس خیس بود از ۸ ماهگیم جیش کردند یادش دادم ،نگاه کن روزای اول تند تند میبری هر ۱۰ دیقه یا ربع ساعت بعد یهور دیگه خودش یاد میگیره که دختر من تو دو روز یاد گرفت،واسه پیپیشم قبلش علائم داره خب دختر من باسنشو خیلی میده عقب و نمیخواست نگاش کنیم تا اینو میدیدم میبردمش دسشویی میپی میکرد پیپیرو دیرتر گفت ۱ ماه و نیم بعد تازه پیپی داشته باشه میگه،باید فقط صبور باشی،شباهم چنددیقه قبل خواب حتما ببرش دسشویی پوشکش نکن و اگه میترسی زیر انداز بنداز زیرش و بذار باز باشه،من درسته که دخترم شب ادراری نداشت ولی خودم شبا یه بار میبردمش جیش اصلا زیر انداز استفاده نکردم چون دخترم جیش داشت پامیشد نق میزد میفهمیدم جیش داره میبردمش،توهم اول باید رفتارای دخترتو یاد بگیری حتما