سلام دخترم دو سالشه هر چی بهش میگم اصلا گوش نمیده همش میره جلو تلویزیون شلوارش رو در میاره،با مهربونی با دعوا فایده نداره کار خودش رو میکنه شوهرم میگه ادب نداره این بچه تو ادبش نکردی چیکارکنم؟
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
یه کم درباره نواحیِ خصوصی بدن یعنی جایی که زیر بیکینی قرار میگیره براش به صورت داستان توضیح بده که این جاها رو کسی نه باید ببینه نه باید دست بزنه، فقط مامان و پزشکی که مامان اجازه بده حق این کار رو داره. البته الان شاید یه کم براش زود باشه ولی کم کم شروع کن دیگه
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختر منم ۲۲ ماهشه بیشتر وقتد گوش میده بعضی وقتا اصلا انگار صدام نمیشنوه کار خودشو میکنه،ازش کمک بخوا یه کاری بده کم کم حرف گوش کن میشه من از نو پایی به دخترن میگفتم اسباب بازیاتو جمع کن ،یا یه چیزی میخورد میکفتم ببر پوستشو بنداز سطل اشغال اوایل دوبار باهم بردیم که یا بگیره سطل اشغال کجاس،یا سفره رو جمع میکنم اوایل کمک میخولستم الان بدون درخواست من خودش با اون دستای کوچولوش چیزارو برام میاره،بقیه چیزا هم حرفگوش کن شده میگم نکن شاید تکرار کنه ولی ببینه بدم میادمیگمکاررر بددد دیگه نمیکنه
نه منم واسه دخترم ۲۰ ماه پوشک زدم هروقت عوض میکردم پشتم به شوهرم بود اون خودشم نگا میکرد اونور،ولی الان که از پوشک گرفتم بعضی وقتا که دستم بنده میبره جیش میگیره اب خالی میگیره بهش بدون نگاه کردن یامیبره پیپی میکنه من میرم میشورمش
نه وقتی یک کوچولو جیش میکنه درمیاره چون هنوز پوشکش میکنم دو سالش کامل نیست هنوز بهمن میشه۲ سال
خب این بچه نسبت به حیسی چندشیه
دورش بگردم
خوب خشکشکن سعی کن دامن پاش کنی چون کمتر خیسه شاید بهتر شد و کم کم عادت کرد
یکم خوب نگاه کن بچه قارچ بر نداشته باسه چون دخترم هست سریعتر بیمار میشن
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم