2777
2789
ببین عزیز دلم هیچ غذایی نمیتونه اختصاصی چاق کنه یه عضورو فقط ورزش میتونه که  اونم حجم میده ورزش ...

مرسی عزیزم 

فقط اینکه من قبلا بدنسازی کار میکردم

خاستم مکمل بگیرم مربیم گف کربوهیدرات خوبه

ب نظر شما چی خوبه واسه من

من کم کاری تیرویید دارم.163 وزن 66 تاهارم کم میخورم و به نسبت برنج زیاد نمیخورم فعالیت بدنیم هم بال ...

عزیزم شما اضافه وزن دارید خوب ما دوتا وزن داریم ایده آل و مانکنی 

هدف اول ایده ال که الان ۶ کیلو اضافه دارید 

زایمان داشتید ؟

پوستتون نرم و مرطوبه ؟سفیدید ؟

بیشتر بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قدم ۱۶۹ وزن ۸۹

بازوهامو چجوری آب کنم

دارم کالری شماری میکنم ولی فقط پهلوهام داره کوچیک میشه و شکمم بازوم اصن داره بزرگ میشه اصلااا ب هیکلم نمیخوره دیوونم کرده

و اینکه واسه کالری شماری من از مانکن استفاده میکنم یکی گفت تو بخش آنالیز بشقاب چربی و کربوهیدرات باید کم باشه فیبر و پروتیین زیاد درسته؟

سلام قدم ۱۶۹ وزن ۸۹ بازوهامو چجوری آب کنم دارم کالری شماری میکنم ولی فقط پهلوهام داره کوچیک میشه و ...

درسته البته فقط نیم خط اخرتون ؟کالری شماری خوبه اما چی میخورید که بشمرید مهمه

عزیزم شما اضافه وزن دارید خوب ما دوتا وزن داریم ایده آل و مانکنی  هدف اول ایده ال که الان ۶ کی ...

دو تا زایمان داشتم،که چون وزن بچه هام خیلی زیاد بوده،پوست شکمم خیییلی شل شده،پوستم گندمی و خشک..

درسته البته فقط نیم خط اخرتون ؟کالری شماری خوبه اما چی میخورید که بشمرید مهمه

خودم چربی و کربوهیدرات مقل نون و برنج و روغن کم کردم سبزیجات و پروتیین زیاد

ولی ممکنه ی بار در هفته ی ناپرهیزی بکنم مثلا برنجشو بیشتر کنم

ولی بازوهام اصلا کوچیک نمیشه ی ژل لاغری گرفتم ولی میگن فایده نداره پوستو میسوزونه

بله

اصلا قبول ندارم مکمل رو مخصوصا برای خانوم 

فقط و فقط پیشنهاد من به شما چون خودتون میخواید و حتم دارم بسیارحساس و استرسی هستید خوردن مغزیجات گاهی اوقات شیرخشک و پروتیین بالاس ببینید من بگم و شما رعایت نکنی به درد نمیخوره این چیزایی که گفتم بیشتر میکنید موز و سیب زمینی اب پز مویز میخورید و با وزنه اسکات میزنی و ورزسهای سینه و ب اسن ورزشهاهم مشخصه 

خودم چربی و کربوهیدرات مقل نون و برنج و روغن کم کردم سبزیجات و پروتیین زیاد ولی ممکنه ی بار در هفته ...

عزیزم دوست بزرگوارم توروخدا گول تبلیغات و نخورید ژل چیه چرا خودتون رو گول میزنید 

خوب شماهنوز لاغرنشدی گلم که بازوهات لاغربشه 

اول بگو درحال حاضر چند کیلویی با قد چند امروز و بگو

عزیزم دوست بزرگوارم توروخدا گول تبلیغات و نخورید ژل چیه چرا خودتون رو گول میزنید  خوب شماهنوز ...

۱۶۹ وزن الان گرفتم ۸۸.۶۰۰

رژیمم باعث شده لاغر شم یکم خصوصا شکم و پهلو ولی بازوهام انگار بزرگم شدن