2777
2789

میخوام ده کیلو کم کنم عین یویو هی میرم بالا و پایین 

همش گرسنم میشه مخصوصا از بعد از ظهر به بعد ضعف شدید دارم

رژیم دکتر بگیرم یا دوباره شروع کنم 

چون چندباری تحت نظر دکتر وزنم و کم کردم تقریبا واردم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاچی خوردید با زردچوبه و قرص کمر ؟ شکم بند بستید ؟

کاچی آره خوردم ولی شکم بند نبستم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

[QUOTE=167661606]من الان 89 کیلو ام  قدم 162 [/QUOTEیه مقداری کم میشه تو شیردهی 

اما بجنبید 

شکم بند ببندید و راه برید و راه برید 

شیر کلسیم سنجد بادام بروکلی بخورید 

و نهایتا خوب خوری 

کسی که به شما میگه رژیم نگیر منظورش این نیس بشینید دوبشقاب پلو بخور درواقع الان سالم خوری کنید یه رژیم خوب میخواید 

بعد شیردهی خواستید من یا شخص دیگه ای براتون بنویسن 

وزنم۷۱قدم۱۶۴میشه بگی چکار کنم؟ ؟؟؟

دوستای گلم من که شمارو نمیبینم رژیم نویسی سخته به صورت مجزا باید نوشته بشه و وقت باید بزاری با یه عالمه سوال 

ولی من چشم به طورکل میگم 

ما دوتا وزن داریم ایده ال 

وزن مانکنی 

الان نهایتا باید ۵۸ تا۶۰ باشید

[QUOTE=167661606]من الان 89 کیلو ام  قدم 162 [/QUOTEیه مقداری کم میشه تو شیردهی  اما بجنب ...

آهان ممنون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میخوام ده کیلو کم کنم عین یویو هی میرم بالا و پایین  همش گرسنم میشه مخصوصا از بعد از ظهر به بع ...

خوب باید بیشتر بگید ازخودتون من بدونم 

منم رژیم مینویسم هرکی هم لاغرشده ثابت مونده وزنش ولی یه رزومه بگو به طورکل میگم بهتون

دوستای گلم من که شمارو نمیبینم رژیم نویسی سخته به صورت مجزا باید نوشته بشه و وقت باید بزاری با یه عا ...

میشه بگین هدف از تایپیک تون چیه؟ینی چجوری میخواین راهنمایی بدیم ؟رژیم شخصی؟مشاوره؟؟؟چیه

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
🤦‍♀️اون موقع شکمبند خوب پیدا نکردم بخرم 

گذشته ها تموم شده الان کفتم ببندید که فشارکمتری روپاهاتون بیاد راه برید حرفای من حرفای مطالعات زیادمه و کلا اناتومی بدن رو میشناسم 

رژیم دادن غذایی برای شما خیانته راستش 

فقط پیاده روی با تنفس عمیق و سالم خوری فعلا 

کلسیم و مکملش 

میشه بگین هدف از تایپیک تون چیه؟ینی چجوری میخواین راهنمایی بدیم ؟رژیم شخصی؟مشاوره؟؟؟چیه

راستش الان معظل خیلیا اضافه وزنه منم چون تجربیات خوبی داشتم و اینکه رشتم مرتبطه خواستم کمک کنم به طور کلی 

هیچ قصدی ندارم راستش 

خوب باید بیشتر بگید ازخودتون من بدونم  منم رژیم مینویسم هرکی هم لاغرشده ثابت مونده وزنش ولی یه ...

۴۰سالمه تقریبا از دوران نوجوانی رژیم های متعددی گرفتم آخرین بار تحت نظر دکتر کرمانی از۸۲رسیدم به ۷۵

دیگه تمدید نکردم و خودم رسوندم به ۷۱ولی خیلی طولانی مدت

کیست تخمدان و پوکی استخوان دارم

قرص متفورمین و صد بارداری و ویتامین میخورم

بخواطر دیسک کمر و درد زانو ورزشهای تند نمیکنم ولی تقریبا هرروز نیم ساعت پیاده روی و نرمش دارم

خانه دار هستم و فعالیت خونه مون زیاده 

سوخت و ساز بدنم پایینه 

سردیجات حالم و بد میکنه

دیگه چیا بکم؟

راستش الان معظل خیلیا اضافه وزنه منم چون تجربیات خوبی داشتم و اینکه رشتم مرتبطه خواستم کمک کنم به طو ...

منظورم اینه که چجوری میتونین بهمون کمک کنید 

تجربه لاغری دارین یا مدرس هستین؟