2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاهو زیاد میخورم شنیدم کالری منفیه یعنی چاق نمیکنه بعد هات چاکلت خیلی دوست دارم میتونم هر شب ۱لیوان بخورم؟

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

منظورم اینه که چجوری میتونین بهمون کمک کنید  تجربه لاغری دارین یا مدرس هستین؟

مدرس که نیستم تغذیه خوندم و کاملا اشنا به اناتومی بدن و مزاج افراد چه سنتی چه علمی از طریق دانشگاه 

و رو خودم و خیلیا تجربه کردم 

و هیچ قرص و دارویی رو قبول ندارم چه گیاهی چه شیمیایی

مدرس که نیستم تغذیه خوندم و کاملا اشنا به اناتومی بدن و مزاج افراد چه سنتی چه علمی از طریق دانشگاه&n ...

مشاوره تخصصی هم میدین؟میشه باهاتون تماس بگیرم؟ الان مشغول به کار هستین؟من خیلی ذهنم دیشب درگیر این بود که دوباره پکیچ بخرم از دکتر کرمانی یا خودم ادامه بدم که الان تایپیک شما رو دیدم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
فقط بازومو میخوام لاغر کنما

ما چیزی به اسم فقط نداریم چربی های شما جمع شده تو بازوهاتون چون کم کارتره نسبت به بقیه بدنتون علاوه بر کم کردن سه کیلو باید وزنه بزنید وزنه ی سبک اگر ندارید بازم بهتون میگم دوتا شیشه خانواده پر برمیدارید جای وزنه 

که من باسم دوتا میخرم برای همیشه 

مشاوره تخصصی هم میدین؟میشه باهاتون تماس بگیرم؟ الان مشغول به کار هستین؟من خیلی ذهنم دیشب درگیر این ب ...

میتونید بله 

من به کارم یقین دارم و دنبال تبلیغ نیستم راستش 

اینجا دوس داستم به طور کل کمک کنم 

میتونید بله  من به کارم یقین دارم و دنبال تبلیغ نیستم راستش  اینجا دوس داستم به طور کل ک ...

شماره تونو لطف میکنید؟چه زمانی میتونم تماس بگیرم و جسارتا هزینه مشاوره تون چنده؟

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
من برعکس همه میخام اضافه بشم چیا کالری بالا دارن  ی ماهه حداقل 7 کیلو میشه اضافه کنم

پرکاری تیرویید اول بدونم نداری 

اضافه وزن قسنگ نیس مگر بدونم چند کیلو و چقدرقدتونه

من کاهو زیاد میخورم شنیدم کالری منفیه یعنی چاق نمیکنه بعد هات چاکلت خیلی دوست دارم میتونم هر شب ۱لیو ...

کاهو طبعش سرده عزیزم چرا باید زیادبخورید 

اول طبعتون چیه  

بعدم چه هات چاکلت چه شیرینی خامه ای چه میوه ما هیچ محدودیتی نداریم چو خسته کننده اس رژیم محدویت 

ما اندازه داریم مگردر خصوص بیماری های خاص که باید بدونم بگم 

ن ندارم ازمایش دادم سالم بودم قدم 150 وزنم 40،41 سنم26 استخون بندیم ریز

عزیز م شما فکر میکنید وزنتون کمه ؟

بسیار باقدتون مناسبه و مانکنید 

قرارنچیس به زور کربوهیدرات و دیابت و چربی خون اضافه وزن بگیرید

تنها کمک به شما اگر دوس داری حجم دادن به سینه و ...هست با وزنه وگرنه ایرادی ندارید