2777
2789
عنوان

تناسب اندام؟؟؟؟💃💃

145 بازدید | 20 پست

سلام ..خیلی دوست دارم اندامم رو فرم باشه😍😍اما شکم وپهلودارم شونه هام افتاده است  کلا بالاتنه و پایین تنه م مثل همه     از وقتی بچه دار شدم کلا بیخیال خودم شدم الان هیکلم خیلی بد شده تازه بخاطرشیردادن شب نخوابیدن یه کم قوز درآوردن...شرایط باشگاه رفتن ندارم میشه بهم بگیدچکارکنم ک شکم پهلو نداشته باشم ؟؟چه ورزشهایی تو خونه انجام بدم هرروز که هیکلم مثل اینا یی بشه ک باشگاه میرن😍😎کسی تجربه یی داره عزیزان

💕خدای خوب ومهربون🤗💕 خودت بهترازهرکسی میدونی ک من ب جزتوهیچکس رو ندارم...پس هیچ وقته هیچ وقت تنهام نزار و ازت میخوام همیشه مواظب خونوادم باشی مخصوصا مادرم همسرم و فرزندم ...💞تورا دارم ودارای جهانم💞برای عاقبت ب خیری و بخشیده شدن گناه های من و خودت یه صلوات می فرستی دوستم؟؟😊         اللهم صل علی محمد وال محمد(و عجل فرجهم)من واسه هر دومون فرستادم 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای آب شدن چربی های شکمت فقط رژیم و رژیم نیازه،ورزش تو تناسب اندام تاثیرآنچنانی نداره،ولی رژیممم خیلی مهمه

درکنار رژیم اگه قصد ورزش کردنو دارین بهتره روزانه یا سه تا چهارروز در هفته رو نیم ساعت الی یکساعت ورزشهای کاردیو(یعنی ورزشهای که باعث بالا رفتن ضربان قلب میشه)انجام بدین،بخاطر قوزتون هم میتونین یوگا انجام بدین،(تو یوتیوب اسم این ورزشهارو به انگلیسی سرچ کنین،برنامه های خوبی میادبالا براتون که میتونین انجام بدین)

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من تو فكرم دستبندم بفروشم برم ليپوماتيك كنم مث پري دريايي شم خداااااا

به نظرم این کار و نکن من خودم اسلیو معده کردم روز عملم چند نفر ایم و داشتن، چون عمل سختی هست و مدت بیهوشی زیاده و دردش افتضاحه، چند نفرشون آمبولی کردن و آی سی یو، چند نفر بیست و یک روز بستری شدن، خیلی عمل سخت و بدیه، اگه میتونی رژیم و ورزش وزن کم کن ولی زیر بار همچین کار پر ریسک نرو 

به نظرم این کار و نکن من خودم اسلیو معده کردم روز عملم چند نفر ایم و داشتن، چون عمل سختی هست و مدت ب ...

با دستگاه پال احتمال امبوليش نزديك ب صفره

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
وزن و قدت چقده

وزنم ۶۵ قدم ۱۵۶

💕خدای خوب ومهربون🤗💕 خودت بهترازهرکسی میدونی ک من ب جزتوهیچکس رو ندارم...پس هیچ وقته هیچ وقت تنهام نزار و ازت میخوام همیشه مواظب خونوادم باشی مخصوصا مادرم همسرم و فرزندم ...💞تورا دارم ودارای جهانم💞برای عاقبت ب خیری و بخشیده شدن گناه های من و خودت یه صلوات می فرستی دوستم؟؟😊         اللهم صل علی محمد وال محمد(و عجل فرجهم)من واسه هر دومون فرستادم 😍😍😍
عزیزم برای آب شدن چربی های شکمت فقط رژیم و رژیم نیازه،ورزش تو تناسب اندام تاثیرآنچنانی نداره،ولی رژی ...

اخه مشکلم اینه اگه با رژیم لاغرکنم صورتم لاغرمیشه که همینطوریشم لاغره صورتم    

فقطططط طناب بزن وغذاتو سالم کن

فدات شم 😘این راه حل بهتریه

واسه اب شدن شکم دراز نشست خیلی تاثیر داره واسه پهلو هم از این حلقه ها بگیر بزن

مرررسی...درازنشست باید کسی کمکم کنه انجام بدم یاتنهاهم تاثیرخودشومیزاره اخه میگن یکی باس باهاتوبگیره