2789
عنوان

بیاین 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست
بگردم من دوماه پیش ینی مردم زنده شدم نصف شبی داداشم واسم امپول دیکلوفناک گرف زد اروم شدم  یکیم ...

فداتتتت عزیزم .هیچ کیوندارم اینجا جز شوهرم اونم که خوابیده بمیرمم بیدار نمیشه انقد خستس

گذاشتم .چون این خمیرع گذاشته روش اصن ارومش نمیکنه 😭

الهی بگردم 

ژلوفن ک خوردی انشالله زودی دردتو اروم کنه صب شوهرت بگو شیاف دیکلوفناک بخره معجزه میکنه باور کن

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فداتتتت عزیزم .هیچ کیوندارم اینجا جز شوهرم اونم که خوابیده بمیرمم بیدار نمیشه انقد خستس

قربونت برم من ایشالا خوب میشی 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
الهی بگردم  ژلوفن ک خوردی انشالله زودی دردتو اروم کنه صب شوهرت بگو شیاف دیکلوفناک بخره معجزه م ...

فدات عزیزیی..چشم ان شاءلله . حتما . خدا کنه یه ذره اروم شع فقط بخوابم بیش ازحد اذیت میکنه

بگردم من دوماه پیش ینی مردم زنده شدم نصف شبی داداشم واسم امپول دیکلوفناک گرف زد اروم شدم  یکیم ...

باهربدبختی شد یدونه پیوا کروم تو قرصا باچندش تمام گذاشتم🤕خداکنه خوب شمم

پونه شیوران اینا چی داری دم کن ابشو غلیظ کن بااون دم نوشه همش دهنتو شستشو بده

سلام ..فدات عزیزمم .ممنون ج دادی ...یه کاربری گف یه سی تو نظر اباد کرج میشناسی بهم میگی ادرسش برم پیشش