2789
عنوان

بیاین 😢

158 بازدید | 28 پست

توروخدا بگین چکارکنم رفتم دندونم عصب کشی کردع امروز البته یه مرحله بقیش موندع ولی درد دارع امانمو میبرع . ژلفون خوردم دوتا .براعفونت خوردم حوله داغ میکنم میذارم دارم دیونه میشم دردش وحشتناک کسی میدونه بگه چکار کنم 😭😭🙂🙂😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندارم هیچکدومو 😭😭😭😭😭

مسکن قوی بخور

آب نمک بگیر

دهنتو ببند هوا نره توش 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ایخدا ندارم 😔😔😔

بگردم من دوماه پیش ینی مردم زنده شدم نصف شبی داداشم واسم امپول دیکلوفناک گرف زد اروم شدم 

یکیم شیاف 

کاشکی یکیو پیدا کنی بره واست بگیره اینطوری ک نمیشه

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
ژلفون دوتا خوردم ..اب نمکم الان میرنم فداتتت

ژلوفن اگه خوردی صبر کن اثر میکنه 

درد خیلی بده ان شاءالله آرومت کنه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شوهرم خوابیده . همه جاهم یخ زدع گفتم بیا بریم یه امپول مسکن بزنم گف شیشه ماشین یخ زدع همه جا یخه

سیر داری خونتون بکوب بزا روش ژلوفنو سوزن کن مایشو بریز تو دندونت 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
عزیزم درد دندون بعدعصب کشی درحد یدونه ژلوفن هست صددرصد اعصاب دندونتو کامل نکشیده 

ارع چون تازع مرحله اوله خیلی درد میکنه بیش از حد هرکاری بگی کردم یه کم خوب میشه باز شروع میشه