2777
2789
عنوان

درد دل

118 بازدید | 25 پست

سلام خانوما بچم 6,ماهشه و بخاطرکرونا حساسم زیاد بغل کسی نمیدم مخصوصا دوس ندارم بغل مادرشوهر و خواهر شوهرم بره چون اصلا رعایت نمیکنن همه دورهمی و مهمونیاشون به راهه وقتی بغلش میکنن خیلی ناراحت میشم و میدونن که حساسم ولی باز بغل میکنن و تند تند بوسش میکنن بار آخری که همدیگرو دیدیم بچه بغلم بود تازه شروع کرده بود داشت شیر میخورد خواهرشوهرم تا رسید بغلش کرد و پنج ساعت بغلشون بود و پاس میدادن به هم و دائم سرپا میچرخوندنش که گریه نکنه مجبورشن بدن بغل خودم بعداز پنج ساعت دیگه بچه نق نقش تبدیل شد به جیغ و داد تا دادن بغلم وبچه نحس شد و لج کرد شیر نمیخورد ومن تا چهار صبح بیدار بودم 

فردا دوباره میبینمشون واز الان موندم چکار کنم باهاشون که بغلش نکنن شما راهکاری دارین؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره فقط تحمل کنی شوهرت باید برخورد کنه باهاشون من اگه مادرشوهرم بره مهمونی خونه خواهراش تا ۲ هفته بعد اگه دعوت کنه یا بخواد بیاد خونمون یه جوری 

می پیچونیمش

🌙☁️🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

خیلی واضح بگو

هرچندبعضیا کلاشعورشون نمیرسه درکت میکنم منم یه باررفته بودیم شهرستان خونه مادرشوهرم همون اول دم درگفتم بچموبوس نکنیدداخل خونه که رفتم بوسش کرددوباره گفتن میگم بوسش نکنین بازازلج من هی چپ میرفت راست میرفت بچموصدامیکردبیاتابوست کنن ففط همینومیگفت هی میگفت بیامیخوام بوست کنم تا نزدیکش میشدم بوسای آبداروتفی میکردکلا درطول یک ساعت صدباربوس کرددرصورتی که وقتای دیگه فقط یه باربوس میکردگذری دی این حدنفهم

تو که انقدر نگران کرونایی قزنطینه باش بشین خونت

نشستم خونم جایی نمیرم ولی از نفرین اینا میترسم همش میگن تو بچه رو از ما دور کردی ولی من کلا جایی نمیرم نه که بخوام با اینا رفت و امد نکنم

نمیگه متاسفانه خودمم گفتم ولی فایده نداره 😔تا یکماه تحمل میکنن بعد کلفت بارمون میکنن

وا من به پدرشوهرمفتم بچه منو چرادوس نداری گف دارم گفتم اگه داری دیگه تواین کرونا نخوابیایم اینجا یهو بگیره

شمام همینو بگو وبعدم اصلا نرو به دعا گربه سیاه بارون نمیاد

از شوهرت بخواه بهشون تذکر بده اگه فایده نداشت خودت بگو رودربایسی نداشته باش سر سلامتی بچت

خودم بهشون گفتم ولی متاسفانه گوش نمیکنن 😔شوهرمم به شدت احترام میگیره میگه چون دعوت میکنن باید بریم اونا تو این شرایط فقط سه بار عروسی رفتن تن و بدنم میلرزه خودمم میرم پیششون بعد میگه فامیل ما نمیگیرن چون همه رعایت میکنن😂😬