2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 25 پست
بهتره فقط تحمل کنی شوهرت باید برخورد کنه باهاشون من اگه مادرشوهرم بره مهمونی خونه خواهراش تا ۲ هفته ...

خیلی خوبه که همسر آدم پادرمیونی کنه اینجوری خیلی بهتره و ناراحتی پیش نمیاد اگه من بگم که بارها گفتم خیلی بد میشه ولی اون پسرخودشونه ازش دلگیر نمیشن و بهترهم جواب میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خودم سرماخوردم جایی نمیرم کسی مریض نشه بهونه بیار

اینم انجام دادم گفت باشه هرموقع خوب شدی بیا و یک روز درمیان زنگ میزد حالمو میپرسیدکه خوب شدی اگه خوبی بیا🤣

خیلی واضح بگو هرچندبعضیا کلاشعورشون نمیرسه درکت میکنم منم یه باررفته بودیم شهرستان خونه مادرشوهرم ه ...

واضح واضح گفتم.من که دیگه دیوونه شدم همش میترسم یهو بزنه به سرم با بد وبیراه بهشون بگم جوری که دیگه نگامم نکنن 

من باشم نمیرم چه رویی دارن

خیییییلی. با مهربانی میخوان آدمو بکشونن اونجا ولی مهربونی الان توی دوری و دوستیه من بیچاره از اسفند نشستم تنگ خونه بیرون رفتنم فقط بهداشت و دکتر و خونه پدرمه اونم چون مادرم فوت شده میرم که براش غذا بپزم ولی اینا خونه همه میرن مسافرت میرن عروسی و دورهمیشون با تعداد بالا به راهه بعد توقع دارن منم برم خونشون بخدا من خیییییییییلی دورهمی دوس دارم و افسرده شدم این چند وقت که نشده برم ولی چاره نداریم باید رعایت کنیم چون اگه مریض بشیم کسی نیست ازمون مراقبت کنه نه مادری دارم نه خواهری خودمم باید مراقب چند نفرباشم😔