ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین یه خانومی فامیل ما میشد مادر شهید بود افسردگی داشت خودسوزی کرد به خواب چند نفر اومده بود گفته بود صبح تا شب دست و چشامو بستن وسط بیابون خشکم و تشنمه شدید حالا فکر کن شفاعت شهید هم به دادش نمیرسه
حالا بماند قیات که بشه مجازاتش چیه!!!!!!!!!!!!!!
افسردگی داری؟
اگه آره درمان کن
از مشکلات فرار نکن حلشون کن
فرشته ساداتم / تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند
میدونی تو عالم برزخ چی در انتظارته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا ابد توی رنج و سختی و دردی ببین یه خانومی فامی ...
مرسی از نصیحتت نمیدونی وقتی قرصارو خوردم چه حالی بهم دست داد بین شک و تردید پسرمو نگاه میکردم اما هرچی یک هفته اس فک کردم راهی جز ایم پیدا نکردم که جواب نداد
کتاب بخون. سعی کن کار کنی و درامد داشته باشی چون به ادم ذوق و حس خوب میده.
روابطت رو با بقیه بیشتر کن.
حتما از یه روانشناس و روانپزشک کمک بگیر
ورزش کن.
به اطرافیانت محبت کن
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید