2777
2789
عنوان

خودکشی کردم ولی نمردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5748 بازدید | 59 پست

خدا رو شکر زنده ای خدا بهت یه فرصت دوباره داده که به خیلیا نمیده 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

برای داداشیم دعاکید کارش درست بشه بهش قول دادم ب دوستای نینیسایتیم بگم برای کارش دعاکنن ایشالا زودتر درست شه

کاربری شیشممه نینی یار ب خاطر حرف حق تعلیقم میکنی😒😤مثل دوران شاه حرف سیاسی 😓😓.حرف دلم ومیگم حرف حقو میگم وشما منتظری تعلیق کنی😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی تو عالم برزخ چی در انتظارته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا ابد توی رنج و سختی و دردی

ببین یه خانومی فامیل ما میشد مادر شهید بود افسردگی داشت خودسوزی کرد به خواب چند نفر اومده بود گفته بود صبح تا شب دست و چشامو بستن وسط بیابون خشکم و تشنمه شدید حالا فکر کن شفاعت شهید هم به دادش نمیرسه

حالا بماند قیات که بشه مجازاتش چیه!!!!!!!!!!!!!!

افسردگی داری؟

اگه آره درمان کن

از مشکلات فرار نکن حلشون کن

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
میدونی تو عالم برزخ چی در انتظارته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا ابد توی رنج و سختی و دردی ببین یه خانومی فامی ...

مرسی از نصیحتت نمیدونی وقتی قرصارو خوردم چه حالی بهم دست داد بین شک و تردید پسرمو نگاه میکردم اما هرچی یک هفته اس فک کردم راهی جز ایم پیدا نکردم که جواب نداد

...

نماز بخون. توکل به خدا کن. صبور باش. 

کتاب بخون. سعی کن کار کنی و درامد داشته باشی چون به ادم ذوق و حس خوب میده. 

روابطت رو با بقیه بیشتر کن.

حتما از یه روانشناس و روانپزشک کمک بگیر

ورزش کن. 

به اطرافیانت  محبت کن 

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید
مرسی از نصیحتت نمیدونی وقتی قرصارو خوردم چه حالی بهم دست داد بین شک و تردید پسرمو نگاه میکردم اما هر ...

خواهش میکنم یه فکره اساسی کن

اگه به ته خط رسیدی طلاق بگیر

اما تحت هیچ شرایطی خودکشی نه

با این کارت مشکل که حل نشد هیچ

سهمت شد یه معده ی داغون

قوی باش و با اراده به خدا نزدیک شو

نماز بخون قرآن بخون 

خدا بهت یه فرصت داده یعنی هنوز دوست داره و رهات نکرده

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند