2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 62 پست

به همسرت بگو به برادرش بگه لطفا قبل از اومدن خبر بدید شاید برنامه داشته باشیم

شنا هم گلایه نکن

فقط کم‌محل کن و پیگیر نباش

پیام برادر شوهرتو به مادر شوهرت بگو

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

ب نظر من اصلا خودتو کوچیک  نکن نه به خودش چیزی بگو نه مادر شوهرت

هر وقت هم ک زنگ زد خواست بیاد بگو شرمنده امروز نیستم تا بفهمه ک هر وقت خودش دلش خواست نباید بیاد

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرت بگو به برادرش بگه لطفا قبل از اومدن خبر بدید شاید برنامه داشته باشیم شنا هم گلایه نکن فقط ...

عمرا همسرم به برادرش بگه چون خیلی سرد شده ازش. تاز۷ همسرم با من دعوا کرد گفت بیخود دعوتشون کردی‌ 

مرسی از نظرت به مادرشوهرم فقط پیام رو بگم یا گلایه کنم

ب نظر من اصلا خودتو کوچیک  نکن نه به خودش چیزی بگو نه مادر شوهرت هر وقت هم ک زنگ زد خواست بیاد ...

اره اینم خوبه خیلی دوس دارم اینکارو کنم. اما یه دلمم میخاد به مادرشوهرم یه جوری بفهمونه  ک من از همه چی خبر دارم

عمرا همسرم به برادرش بگه چون خیلی سرد شده ازش. تاز۷ همسرم با من دعوا کرد گفت بیخود دعوتشون کردی‌&nbs ...

نه فقط پیام بگو 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مرسی عزیزم 

میشه لطفا پست منو داخل این تاپیک گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/552647

با نی نی یار شب هماهنگ کردم گفته گزارش بزنید

عزیزم بلد نیستم

بزن روی لینک ابی وارد تاپیک‌میشی

بعد پست من که داخل تاپیکه همون صفحه اوله سه نقطه داره بزن روش گزارش بنویس نی نی یار

خواهش میکنم

ببخشید این لینک درستهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5526470/بیااااین-عکس-تتوووومعکسسس?page=1