2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 62 پست
اونم دو ماه پیش. الان دقیقا یک ساله این خانم نامزده. من فقط تو ختم پدرشوهرم دیدمش و شب عیدی هم براس ...

دعوت نکنید که زشته بالاخره شما به احترام برادرشوهرتون اینکارو میکنین

دعوت کنین نیومد دیگ ول کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت بهش گفتیم فعلا جوابی ندادن. دوباره به برادرشوهرم پیام دادم بعد از یک روز جواب داده مرسی از دعوتت ...

پس دیگ ولش کن ی روز خودش همون مدل گاوی که دوس داره ز میزنه میاد 

چشون شده مردم جدیدا

گفت بهش گفتیم فعلا جوابی ندادن. دوباره به برادرشوهرم پیام دادم بعد از یک روز جواب داده مرسی از دعوتت ...

وای عزیزم

بیخیال 

شما همه تلاشت رو کردی 

به نظرم دیگه بذارش کنار 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

الان حرف من اینه. اولا مگه پاگشا رو میگن میایم نمیایم. خب من دعوت کردم بابد بیات دیگه. اون میخاد یه لباس بپوشه بیاد منم که باید موقعیت مالیم جور باشه  چون باید کادو بدم و شام. دوما چرا دوس داره خودش روز تعیین کنه. شاید مادرشوهر خاهرشوهرم با این مساله کنار بیان اما من ک جاری هستم برام زوره. مهمونی معمولی نیس ک پاگشاس

و اینکه ازتون راهنمایی میخاستم.اینکه به مادرشوهرم زنگ بزنم بگم حرفمو و پیامی ک برادرشوهرم داده رو یا نگم و 

و اینکه اگه مثلا ماه بعد زنگ زد گفت میخایم بیایم چی بگم من بچه کوچیک دارم باید از چند روز قبل آمادگی داشته باشم 

و اینم بگم من غریبم اما جاریم فامیل مادرشوهرمه از چند طرف‌ مادرشوهرم اصلا به روی خودش نمیاره ک این دختر اینقدر پررو بازی درمیاره. خونه مادرشوهرمه  تو این یک سال سه بار اومده . با مادرش 

دوس نداره باهاتون رفت و آمد کنه شمام کلا بی خیالش بشید مثل خودش

اره دیگه واقعا بهم ثابت شد که از اوناس ک فقط با فامیل خودش در ارتباط باشه. خبر رسیده خاله هاش و دایی هاش و مادربزرگ و خاهرش پاگشا کردن رفتن

اره دیگه واقعا بهم ثابت شد که از اوناس ک فقط با فامیل خودش در ارتباط باشه. خبر رسیده خاله هاش و دایی ...

زنگ زد بگو عزیزم ما جایی دعوتیم‌کاش چن روز زودتر خبر میدادید

به نطر من بی خیالش بشو دیگه هم دعوتش نکن. رفتو اومدو دوست نداره گویا. به مادرشوهرتم بگو تا یه موقع ف ...

مرسی عزیزم. به نظرت گلایه کنم بهش. به روش بیارم که میدونم عروسی و پاگشاهای فامیل خودش رفته یا چیزی نگم