2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینکه من ختم انعام گزاشتم دعوتش کردم نیومد‌ بعد چهلم مادرشوهرم پاگشا کرد بهونه اوردن نیومد عید شد ...

به برادرشوهرت بگو سیاه و کبودش کنه😒😒😒حتما از رفت امد خوشش نمیاد شمام ولش کنین به حال خودش..

دوباره بعد عید دعوتش کرد نیومد. در حالیکه تو اوج کرونا عروسی دختر خالش رفت برادرشوهرم رو هم مجبور کرد بده باهاش. بعد ۶ ماه از نامزدیش  خودش یه روز اومده بود شام خونه مادرشوهرم‌. گزشت تا خاهرشوهرم شروع کرد به دعوت کردن باز ناز کرد نیومد تا اینکه یه روز خودش ظهر خبر داده بود و شام رفته بود خونه خاهرشوهر

اونم دو ماه پیش. الان دقیقا یک ساله این خانم نامزده. من فقط تو ختم پدرشوهرم دیدمش و شب عیدی هم براس بردیم. بعد اون الان ۹ ماهه ندیدمش. اصلا نه اومده نه زنگی نه عیدی نه چیزی. اصلا هم حرفی بینمون رد و بدل نشده. حالا من گفتم دعوتش کنم پاگشا 

اونم دو ماه پیش. الان دقیقا یک ساله این خانم نامزده. من فقط تو ختم پدرشوهرم دیدمش و شب عیدی هم براس ...

نه لزومی نداره

سری که درد نمیکنه با دستمال نمی بندن 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

همسرم گفت وقتی ختم انعام دعوت کردیم نیومد عید شد نیومد چرا دعوت کنی خودتو کوچیک نکن اما من گفتم ایرادی نداره شاید شعورش در همین حده به خاطر مادرشدهرم دعوت کنم یک هفتس بع مادرشوهرم گفتم